Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Konyaspor'a Fransız Eldiven!

Konyaspor, İbrahim Sehic'in ayrılmasının ardından Fransız kaleci Paul Bernardoni ile anlaştı. Transferin son pürüzlerinin halledilmesiyle Bernardoni'nin Konya'ya davet edileceği belirtildi.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 02:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Konyaspor'a Fransız Eldiven!

Konyaspor'a Fransız eldiven! İbrâhim Sehic'in ayrılığı söz konusu olan Konyaspor'da Angers'in kalecisi Paul Bernardoni ile el sıkıştı.

Fransız kaleci ile son pürüzlerin halledilmesi ile Konya'ya çağrılacak. Konyaspor'a Fransız eldiven. Yeşil beyazlılarda İbrahim Sehic'in ayrılığı söz konusu iken Fransa'dan Angers'in file bekçisi Paul Bernardoni ile Konyaspor anlaştığı ve kontratın iki yıl olduğu haberi geldi.

Elde edilen bilgilere göre Konyaspor transferde son pürüzleri aşması durumunda Bernardoni'yi Konya'ya davet edecek. Görüşmelerle ilgili bir sorun bulunmuyor. Geçen sezon Angers ile Fransa liginde tutanamayan Fransız eldiven kariyeri boyunca Fransa'dan ayrılmadı ve gelmesi durumunda ilk kez ülkesinden ayrılacak.

Konyaspor kalecisini Fransa'da buldu!

Ibrahim Sehic’in takımdan ayrılmasına karşın kaleci arayışlarına başlayan yeşil-beyazlılar, Angers’in 26 yaşındaki file bekçisi Paul Bernardoni ile görüşmeye başladı. Yönetim Fransız kaleciyi renklerine katmak için Angers’e ilk teklifini sundu. Kulübü ile bir yıl daha mukavelesi bulunan Bernardoni, bonservisi ile transfer edilmeye çalışılacak.

Tecrübeli file bekçisine 2 yıllık mukavele önermeye hazırlanan yeşil- beyazlılar, Fransız ekibine de belli bir miktarda bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Angers’in teklifi kabul etmesi durumunda Paul Bernardoni ile masaya oturacak olan yönetim, transferi kısa süre içinde bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Kariyerinde 6 farklı takımda forma giyen 1.90 boyundaki eldiven, 274 maçta forma giydi.