Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Konyaspor Yeni Teknik Direktör Arayışında

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, kötü sonuçlar sonrası yollarını ayırdığı Aleksandar Stanojevic’in yerine tanıdık bir isimle görüşüyor. Daha önce Süper Lig’de Fenerbahçe formasını 3 sezon giyen Dirk Kuyt, Konyaspor’un hedefinde… Konya’nın yerel gazetelerinden Konya’nın Sesi’nin haberine göre, 43 yaşındaki Kuyt ile ilk görüşmeyi Sportif Direktör Ali Çamdalı gerçekleştirdi. Prensipte anlaşan tarafların kısa bir süre içerisinde resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor. Dirk Kuyt teknik direktörlük kariyerine Feyenoord U19 takımında başladı. Temmuz 2022’de ADO Den Haag’ı çalıştıran Dirk Kuyt, 17 karşılaşmada 1.12’lik puan ortalaması yakalamıştı. Son Dakika: Konyaspor Teknik Direktörünü Buldu! Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından birçok teknik adam ile görüşen Konyaspor, nihayet yeni hocasını buldu. Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından birçok teknik adam ile görüşen Konyaspor, yeni hocasını buldu. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, yeşil-bey

Yayın Tarihi: 27.10.2023 13:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Konyaspor Yeni Teknik Direktör Arayışında

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, kötü sonuçlar sonrası yollarını ayırdığı Aleksandar Stanojevic’in yerine tanıdık bir isimle görüşüyor.

Daha önce Süper Lig’de Fenerbahçe formasını 3 sezon giyen Dirk Kuyt, Konyaspor’un hedefinde…

Konya’nın yerel gazetelerinden Konya’nın Sesi’nin haberine göre, 43 yaşındaki Kuyt ile ilk görüşmeyi Sportif Direktör Ali Çamdalı gerçekleştirdi. Prensipte anlaşan tarafların kısa bir süre içerisinde resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

Dirk Kuyt teknik direktörlük kariyerine Feyenoord U19 takımında başladı. Temmuz 2022’de ADO Den Haag’ı çalıştıran Dirk Kuyt, 17 karşılaşmada 1.12’lik puan ortalaması yakalamıştı.

Son Dakika: Konyaspor Teknik Direktörünü Buldu!

Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından birçok teknik adam ile görüşen Konyaspor, nihayet yeni hocasını buldu. Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından birçok teknik adam ile görüşen Konyaspor, yeni hocasını buldu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, yeşil-beyazlı ekip, son olarak Giresunspor'u çalıştıran Hakan Keleş ile anlaşmaya vardı. Hakan Keleş’in bugün Konya'ya gelerek Konyaspor yönetimi ile son bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi. Taraflar arasında yapılacak son görüşmenin ardından 51 yaşındaki teknik adamın resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor. Öte yandan yeşil-beyazlı ekibin Dirk Kuyt ve Ersan Parlatan ile de görüşmeler devam ettiği öğrenildi.

Konyaspor, ligde geride kalan 9 hafta topladığı 9 puanla 15. sırada yer alıyor.