Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Konyaspor, Tümosan ile Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Konyaspor, Tümosan ile sponsorluk anlaşması yaparak gelecek sezon için yeni bir isim sponsoru buldu. Konyaspor'un isim ve forma göğüs sponsorluğu için görüşmeler devam ediyor ve Tümosan'ın ardından Daxler Enerji de sponsorluk için devreye girdi.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 16:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Konyaspor, Tümosan ile Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Konyaspor'dan Tümosan Sponsorluğu

Konyaspor bir süre önce görüştüğü isim sponsorluğu hakkında anlaşmaya vardı. Yeşil beyazlılar gelecek sezon için Konya firması olan Tümosan ile anlaştı. Tümosan borsadaki yatırımcılarına anlaşmayı KAP bildirimi olarak paylaştı. KAP'taki açıklama şu şekilde, 'TÜMOSAN Motor ve Traktör San. A.Ş. ile Konyaspor Kulübü Derneği arasında reklam ve sponsorluk konusunda sözleşme görüşmelerine başlanmıştır'. Anlaşmanın detayları ile ilgili açıklama önümüzdeki günlerde netleşecek.

Konyaspor'da İsim Sponsorluğu Görüşmeleri

Konyaspor’da yeni sezon öncesi isim ve forma göğüs sponsorluğu için görüşmeler sürüyor. Tümosan’dan sonra bir büyük firma ile daha sponsorluk görüşmeleri yapılıyor. Geçtiğimiz sezon arabam.com ile anlaşan yeşil-beyazlılar bu sezon öncesi gelen yeni tekliflerle isim sponsorunu değiştirme aşamasına geldi. Tümosan’ın ardından güneş paneli üretimi yapan Konya merkezli ulusal firma Daxler Enerji de yeşil-beyazlı kulübün isim ve forma göğüs sponsorluğu için devreye girdi. Bu hafta yapılacak görüşmelerin ardından hangi firmanın Konyaspor’un isim sponsoru olacağı netleşecek. Konyaspor’un isim ve forma göğüs sponsorluğundan yıllık 40 Milyon TL üzerinde bir gelir beklentisi bulunuyor.