Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Konya'da Güven ve Huzur Vadeden Kooperatif: Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Konya'da güven, huzur ve ihtişam vadeden kooperatif Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş., üç girişimci iş insanı tarafından kuruldu. Şirketin ilk projesi Konya'nın incisi Meram'da yer alıyor. Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin hedefleri arasında insanlara doğru şekilde para kazandırmak, sermayenin doğru ve helal yönetilmesini sağlamak ve kaliteli projeleri hayata geçirmek yer alıyor.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 11:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Konya'da Güven ve Huzur Vadeden Kooperatif: Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Konya’da güven, huzur ve ihtişam vadeden kooperatif

Konya’nın yakından tanıdığı üç iş insanı hayata geçirdikleri “Hızlandırılmış Konut Sistemi” kapsamında Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’yi kurdular. Şirketin ilk projesi ise Konya'nın incisi Meram'a yükseliyor.

Konya'daki üç girişimci iş insanı

Konya’da üç girişimci iş insanı kooperatiflerin uzun yıllar bitmeme geleneği ve zihinlerdeki olumsuz algıları yıkabilmek için üç girişimci “Hızlandırılmış Konut Sistemi”ni hayata geçiriyor. Konya’nın yakından tanıdığı bu üç isim Yiğit Türkoğlu Mermer’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu, Emsal Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat Selman Uçar ve MMF Mimarlığın sahibi Yasin Maşalı bu doğrultuda Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’yi kurdu.

Hedefler ve Vizyon

Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu, şirketin hedeflerini ve vizyonunu açıkladı. Şirketin temel hedefi, insanlara en doğru şekilde para kazandırmak ve sermayenin doğru ve helal yönetilmesini sağlamaktır. Ayrıca, inşaat sektöründe kaliteli projeleri hayata geçirmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak da önemli hedefler arasındadır.

Halka 1 Projesi

Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin devam eden Halka 1 Projesi, Konya’nın incisi Meram’da yer alıyor. Proje, Konya dışında da birçok yatırımcının ilgisini çekmektedir. Şirket, ödeyebilir kitleleri bir araya getirerek projeleri en kısa sürede bitirmeyi hedeflemektedir.