Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kolombiya'da Hava Kuvvetleri Uçak Kazası, Galatasaray'dan Transfer Bombası

Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasında bir pilot hayatını kaybederken, diğer pilot ise kazadan sağ kurtuldu. Galatasaray ise transferde sürpriz bir hamle yaparak PSG'den iki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Ayrıca, Galatasaray'ın Neymar transferi için görüşmeler yaptığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin olduğu belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 02.07.2023 23:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kolombiya'da Hava Kuvvetleri Uçak Kazası, Galatasaray'dan Transfer Bombası

Kolombiya'da Hava Kuvvetleri Uçak Kazası

Kolombiya'nın Villavicencio şehrindeki Apiay Hava Üssü'nde dün eğitim uçuşu için havalanan Kolombiya Hava Kuvvetleri'ne ait iki adet T-27 tipi savaş uçağı havada çarpıştı. Kaza sonucu uçaklardan biri alev alarak düşerken, diğer uçak ise acil iniş yaptı. Kazada, Pilot Yarbay Mario Andres Espinoza Gonzalez hayatını kaybederken, Gonzalez ile aynı uçakta bulunan diğer pilot ise son anda uçaktan kendini fırlatarak kazadan sağ kurtuldu.

Kolombiya Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, yaşanan kaza sonucu Pilot Yarbay Gonzalez'in hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntü duyulduğu dile getirilerek, kazanın nedenlerinin araştırılması için soruşturma başlatıldığı bildirildi. Öte yandan çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde iki uçağın havada çarpıştığı ve birinin alev alarak düştüğü görüldü.

Galatasaray'dan Transfer Bombası

Galatasaray transferde son dakika bombasını patlatıyor. PSG ile yakın temasta olan Galatasaray sürpriz bir transfer için şartları zorluyor. İcardi ve Paredes transferleri için Paris Saint Germain kulübüyle yakın temaslar kuran Galatasaray transfer döneminde kimsenin beklemediği 2 yıldızı birden renklerine bağlamak istiyor. Galatasaray'ın sürpriz 2 transferini ilk defa sporundibi.com duyuracak! Erden Timur hayalleri büyük! Galatasaray'da Erden Timur büyük oynuyor. Yakın çevresine çok kısa zamanda Avrupa da kupalar alacağını ifade eden Erden Timur, yeni transfer rotasına ilk defa sporundibi ulaştı. Galatasaray Avrupa'da 2 yıl içinde kupa getirebilmek için her yolu deneyecek. Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur Galatasaray'da yılın kadrosunu kuracak. İşte Galatasaray'ın en büyük transfer kozu! Son dakika Neymar Galatasaray'a doğru! Sporundibi ekibi olarak ilk bilgiyi aldığımızda 'o kadar da değil, bu transfer olmaz ve imkansız' kelimelerini editör ekibimiz dahil herkes aynı fikirdeydi. Ancak Galatasaray bu sezon Neymar'ı renklerine bağlamak için her şeyi deneyeceği öğrenildi. İlk görüşmenin olumlu geçtiğini Neymar için Galatasaray kulübü resmen devrede! 'Daha çok genç' yorumları! Neymar Galatasaray haberini Türkiye'de ilk sporundibi veriyor. Galatasaraylı yöneticilere Neymar Galatasaray ilgisi haberini sorduğumuzda ise ufak bi gülümseme gelse de kimse tarafından yalanlanmadı. Ancak Galatasaray'ın en önde gelen yöneticilerden bir tanesi sadece 'Daha çok genç' demekle yitindi. Ancak dünyaca ünlü yıldız Neymar bu sezon Galatasaray olursa kimse şaşırmasın. Galatasaray Neymar haberi sonrası 2. bomba yarın! Galatasaray dünyaca ülü yıldızları transfer etmeye kararlı. Galatasaray taraftarını çok mutlu edecek yıldız isimler Türkiye'ye inecek. Bu isimler arasında yarın sporundibi.com açılayacağı bir yıldız isim daha Galatasaray'da forma giymeye çok yakın. Aynı Neymar gibi dünyaca ünlü bir yıldıza daha Galatasaray kafayı takmış durumda ve imzanın atılması an meselesi olduğu ifade edildi. Neymar Galatasaray'a gelecek mi? Galatasaray Neymar transferi nasıl olur sonuçlanır mı bilinmez yönetiminin Neymar'a ilgisinin ciddi boyutlarda olduğu ve PSG ile görüşmelerin yapıldığını bizzat öğrendik. Bizde yüzdelik olarak çok zor transfer desekte 2023 2024 sezonunda Neymar Galatasaray forması giyerse kimse şaşırmasın.