Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kolombiya'da Belediye Başkanı Adayı OnlyFans Hesabı Açtı

Kolombiya'da Turbo'nun belediye başkanlığına aday olan Cristian Mestre, seçim kampanyasını finanse etmek için OnlyFans hesabı açtı. Mestre, çıplak fotoğraflarını da paylaşacağını söylerken, böylelikle seçim kampanyasında harcamalarını azaltmayı hedeflediğini söyledi.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 14:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kolombiya'da Belediye Başkanı Adayı OnlyFans Hesabı Açtı

Kolombiya'da Belediye Başkanı Adayı OnlyFans Hesabı Açtı

Kolombiya'daki liman kenti Turbo'nun belediye başkanlığına aday olan Cristian Mestre, seçim kampanyasını finanse etmek için yetişkin içeriklerin paylaşıldığı OnlyFans üzerinden bir hesap açtığını açıkladı. Mestre, çıplak fotoğraflarını da paylaşacağını söylerken, bu sayede seçim kampanyasında harcamalarını azaltmayı hedeflediğini söyledi.

Seçim Kampanyasında Yeni Bir Yaklaşım

Daha önce Turbo'nun da bulunduğu Antioquia bölgesinin ekonomiden sorumlu bakanı olarak görev alan Mestre, "Seçimi halkımızın desteğiyle kazanmak istiyorum, büyük şirketlerin parasıyla değil. Abonelik 4600 Kolombiya pesosudur (yaklaşık 29 TL)" dedi.

Halkın Desteğine Odaklanmak

Ekim ayında yapılacak seçimlerden önce konuşan Mestre, büyük sermayedarlar yerine halkın desteğine talip olduğunu söyledi. "Tanrının yardımıyla bu kampanyayı ileri taşıyabiliriz. Çıplak fotoğraflar da paylaşılacak hesaptan. Fakat bu fotoğraflar antik Yunan dönemini anımsatan artistik fotoğraflar olacak. Bunlar aracılığıyla siyasi mesaj vereceğiz" ifadesini kullandı.