Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kocası Aldatmak İçin Eltisinin Babaannesini Seçti: Esra Ezmeci Bile Ne Diyeceğini Bilemedi!

Ekranların ünlü isimlerinden biri olan Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan yapmış olduğu soru cevap etkinlikleri kapsamında bugün yeni yeni itiraflar aldı. Kocası, kendisinden yaşça büyük biriyle aldattığını itiraf eden bir kadın takipçiden gelen soruya Esra Ezmeci, gerontofili olabileceğini belirtti. Başka bir kadın takipçi ise kocasının en yakın erkek arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrendiğini paylaştı.

Yayın Tarihi: 05.10.2023 08:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kocası Aldatmak İçin Eltisinin Babaannesini Seçti: Esra Ezmeci Bile Ne Diyeceğini Bilemedi!

Kocası Aldatmak İçin Eltisinin Babaannesini Seçti: Esra Ezmeci Bile Ne Diyeceğini Bilemedi!

Ekranların ünlü isimlerinden biri olan Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan yapmış olduğu soru cevap etkinlikleri kapsamında bugün yeni yeni itiraflar aldı. İşte Esra Ezmeci’nin aldığı o itiraflar…

Ekranlarda program sunarak popülaritesini artıran psikologlardan biri olan Esra Ezmeci, kendi meslek alanında edindiği ünü televizyon kariyeriyle pekiştirdi. Aynı zamanda sosyal medyadan takipçileriyle olan sıkı iletişimi sayesinde her platformun en çok takip edilen isimlerinden biri haline dönüşmüş olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, şimdilerde takipçilerinin çok sevdiği ve istediği soru cevap etkinliklerini sürdürüyor. Her gün takipçilerinden çeşitli soru ve itiraflar alan Esra Ezmeci’ye bugün de çok sayıda soru ve itiraf geldi. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu soru cevap etkinliklerini bugün de sürdüren Esra Ezmeci, yapmış olduğu etkinlikte birbirinden ilginç itiraflar almayı başardı. Özellikle de kadın takipçilerinden aldatmaya yönelik çeşitli itiraflar alan Esra Ezmeci, bu itiraflar ile diğer sosyal medya takipçilerini bir kez daha şaşırttı. Esra Ezmeci’ye gelen iki itiraf özellikle dikkat çekerken; Esra Ezmeci bile bu itiraflara ne diyeceğini bilemedi. İşte Esra Ezmeci’nin aldığı o itiraflar…

“Kocam Beni Eltimin Babaannesi İle Aldattı”

Esra Ezmeci’ye bir başka takipçisinden daha ihanet itirafı geldi. Kocasının kendisini kendisinden yaşça büyük biriyle aldattığını itiraf eden isimsiz kadın takipçi, ünlü psikoloğa, “Kocam beni eltimin babaannesi ile aldattı. Hayriye hanım 68 kocam 42 yaş sapık mı?” şeklinde bir soru sordu. Bunun bir problem olabileceğine dikkat çeken Esra Ezmeci, soruya; “Bu çok fazla bir yaş farkı. Eğer eşinizin kendinden böyle yaşça büyük kişilere arzu duyuyorsa gerontofili olabilir. Gerontofili olan insanlar, yaşlı insanlara karşı cinsel arzu duyabilir ve onları cinsel partner olarak seçebilir” şeklinde bir yanıt verdi.

“Kocamın En Yakın Erkek Arkadaşı Sevgilisiymiş”

Esra Ezmeci’ye bir itirafta bulunan kadın takipçi, eşinin cinsel yönelimine ilişkin öğrendiği bilgiyi, “Kocamın en yakın erkek arkadaşı 5 yıllık sevgilisiymiş. Kabul et diyor kocam” şeklindeki ifadeler ile paylaştı. Bu durumun da bir ihanet olduğuna dikkat çeken Esra Ezmeci, “Bu öyle kabul edilecek bir şey değil, koskoca ihanet. Bunu normalleştirmesine izin vermeyin” dedi.