Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kocaelispor Transfer Haberleri

Kocaelispor, transfer sezonunun başlamasıyla birlikte birçok oyuncuyu gönderdi ve birçok yeni transfer yaptı. Takımın hedefi ise Samsunsporlu defans oyuncusu Yusuf Abdioğlu.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 17:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kocaelispor Transfer Haberleri

Takımda Büyük Değişiklikler

Takımda kiralıktan dönenlerle birlikte 40’a yakın oyuncunun olması birçok oyuncunun gönderileceği ve Trendyol 1. Lig’e çıkılması da birçok yeni transfer ihtiyacını gündeme getirmişti. Kocaelispor’da son olarak İlyas Kubilay, Samed Ali, Mehmet Sak, Mertan Öztürk, Tayfun Aydoğan, İsmet Yumakoğulları ve Ümit Can Ekşi takımdan ayrılmıştı.

Transferler Başladı

Kocaelispor transfer sezonunun resmi olarak başlamasıyla birlikte ilk transfer anlaşmasını Bandırmaspor’dan Atabey Çiçek ile yapmıştı. Atabey Çiçek’in ardından yeşil siyahlı kulüp Ümraniyespor forması giyen Onur Atasayar ile anlaşma sağladığını duyurmuştu. Atasaray’ın ardından Kocaelispor Fenerbahçe’nin eski kalecisi Harun Tekin’i kadrosuna kattı. Yeşil siyahlı kulüp son olarak Christian Kouakou, Fatih Bektaş, Mehmet Enes Sarı, Breze Fofana ve Daniel Candeias ile sözleşme imzaladı.

Yeni Hedef Yusuf Abdioğlu

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun transferlerin peş peşe açıklanacağını duyururken gözler Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın alacağı kararlara çevirdi. Transfer çalışmalarını etkin bir şekilde yürüten Kocaelispor son olarak Samsunpor’un yıldız oyuncusu Yusuf Abdioğlu ile ilgileniyor.