Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kocaelispor - Boluspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kaleyi Harun’a emanet etmesi beklenirken sağ bekte Oğuz Ceylan, stoperde Yusuf Abdioğlu ve Burak Öksüz, sol bekte ise Onur Atasayar’ın oynaması bekleniyor. Orta sahada Yusuf Cihat Çelik, Yusuf Emre Gültekin ve Amaral’ı oynatmayı planlayan Ertuğrul Sağlam’ın sağ kanatta formayı Candeias’a solda ise Cem’e vermesi bekleniyor. İleride ise Tanque’nin ilk on birde olması kesin gözüküyor. Kocaelispor - Boluspor maçı 16 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 21:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kocaelispor - Boluspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Kadro Tercihi

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kaleyi Harun’a emanet etmesi beklenirken sağ bekte Oğuz Ceylan, stoperde Yusuf Abdioğlu ve Burak Öksüz, sol bekte ise Onur Atasayar’ın oynaması bekleniyor. Orta sahada Yusuf Cihat Çelik, Yusuf Emre Gültekin ve Amaral’ı oynatmayı planlayan Ertuğrul Sağlam’ın sağ kanatta formayı Candeias’a solda ise Cem’e vermesi bekleniyor. İleride ise Tanque’nin ilk on birde olması kesin gözüküyor.

Kocaelispor - Boluspor Maçı Detayları

Trendyol 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 5. hafta maçında Kocaelispor ile Boluspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kocaelispor - Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? KOCAELİSPOR - BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Kocaelispor - Boluspor maçı 16 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Evde Yapabileceğiniz Spor Hareketleri ve Fit Tarifler

ASpor CANLI YAYIN