Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kocaelispor, Adrien Silva'nın transferine son aşamada

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, başarı için yatırımlarına devam ediyor. Kocaelispor, Adrien Silva'yı transfer etmek üzere. Portekiz Milli Takımı'nda 26 maça çıkan, kariyerinde Sporting, Leicester City, Monaco ve Sampdoria gibi kulüplerin formalarını giyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu son olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Wahda'da oynamış ve sözleşmesi bitince serbest kalmıştı.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 15:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kocaelispor, Adrien Silva'nın transferine son aşamada

Kocaelispor, Adrien Silva'nın transferine son aşamada

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, başarı için yatırımlarına devam ediyor. Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı, kadrosunda Harun Tekin, Emir Ortakaya, Ibrahima Fofana, Joao Amaral, Candeias, Douglas Tanque gibi oyuncuları barındıran Kocaelispor, Adrien Silva'yı da transfer etmek üzere.

Konuyla ilgili Spor Arena'ya konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun; Adrien Silva'nın transferi konusunda son aşamadayız, ufak pürüzler kaldı. Transfer gerçekleşmezse B planımız var dedi.

Portekiz Milli Takımı'nda 26 maça çıkan, kariyerinde Sporting, Leicester City, Monaco ve Sampdoria gibi kulüplerin formalarını giyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu son olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Wahda'da oynamış ve sözleşmesi bitince serbest kalmıştı.

Leicester City'nin 2017'de bonservisine 20 milyon euro ödediği Adrien Silva, milli takımıyla EURO 2016 şampiyonluğu yaşamıştı.

Kocaelispor, yeni bir orta saha oyuncusu arayışında

Dış transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor merkez orta saha pozisyonunu için gözünü yeni bir isme dikti. Yeşil siyahlılar BAE ekibi Al-Wahda'dan ayrılan Portekizli yıldız oyuncu Andre Silva’nın transferini bitirmek istiyor. Kariyerinde Sporting Lizbon, Leicester, Monaco ve Sampdoria gibi önemli kulüplerde forma giyen tecrübeli futbolcu Portekiz Milli takımında ise 26 kez forma giydi. Silva ülkesiyle 2016 yılında Avrupa Şampiyonu olma sevinci yaşadı.

Fransız asıllı Portekizli futbolcuyu Pendikspor bu sezon başında İstanbul’a getirmiş transferi son anda olmamıştı. Kocaelispor yönetimi Silva transferinde büyük mesafe kat etti ve sona yaklaştı. Bennasser ve Rayane Aabid transferlerinden vazgeçme aşamasına gelen Kocaelispor, Adrien Silva’nın alternatifi olarak daha önce basında daha önce adı hiç geçmeyen birisi yerli iki yabancı orta sahayı da gündemin de tutuyor. Bonservisi elinde olan Silva son kararını bugün Kocaelispor yönetimine bildirecek.