Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kızılcık Şerbeti Dizisinin İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Gold Film'in imza attığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin ikinci sezon çekimleri 28 Ağustos'ta başlayacak. Yeni sezonunda heyecanlı olaylar yaşanacak ve yeni oyuncular kadroya katılacak.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 02:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kızılcık Şerbeti Dizisinin İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezon çekimleri 28 Ağustos'ta başlayacak

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Gold Film‘in imza attığı dizi geçen sezon aldığı reytinglerle dikkat çekmişti. İkinci sezon çekimleri 28 Ağustos’ta başlayacak olan dizinin eylül ayının 3. haftası yayına girmesi planlanıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin yeni sezonunda yine çok heyecanlı ve nefes nefese olaylar yaşanacak.

Yeni Oyuncular Katılıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ketche‘nin yönettiği diziye Bahtiyar Memili ve Yiğit Kirazcı‘dan sonra yeni bir oyuncu daha katılıyor. Kayra Şenocak cuma akşamlarına damga vuran “Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna katıldı. Şenocak diziye muhafazakar iş insanı Ertuğrul karakteriyle katılacak ve karakterin Nursema’yla (Ceren Karakoç) bağlantısı olacak.

Diğer Gelişmeler

Öte yandan hamileyken eşi Fatih (Doğukan Güngör) tarafından aldatılan Doğa (Sıla Tükoğlu) karakteri için hemen aşk yaşayacağı yeni bir oyuncunun diziye girmesi yönünde sosyal medyada bir baskı yaratılsa da yakın zamanda böyle bir gelişme yaşanmayacak.