Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Nilay Karakterini Canlandıran Feyza Civelekten Şaşırtan Açıklama

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, karakteriyle ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı. Nilay karakterinin doğumdan sonra türbandan çıkabileceğini söyleyen Civelek, dizinin izleyicilerini heyecanlandırdı.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 14:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Nilay Karakterini Canlandıran Feyza Civelekten Şaşırtan Açıklama

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Nilay Karakterini Canlandıran Feyza Civelekten Şaşırtan Açıklama

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran başarılı oyuncu Feyza Civelek açıklamaları, oyunculuğu ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Dizinin merak uyandıran karakterlerinden biri de Nilay önceleri perukla rol alırken daha sonra türbanlı olarak rolüne devam etmişti. Dizideki karakteriyle adından söz ettiren Civelek ilerleyen bölümlere dair ipucu verdi. Söylediğine göre Nilay karakteri doğumdan sonra türbandan çıkabilir. Oyuncu açıklamasında "Çocuğum doğduktan sonra türbandan çıkabilirim" dedi. Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettirmişti.

Sezonun En Çok İzlenen Dizilerinden Biri

Sezonun en çok izlenen, en çok konuşulan dizilerinden biri Kızılcık Şerbeti. Dizide her bir karakter o kadar gündem oluyor ki, neredeyse her birine tez yazılır desek yeridir. Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek karakteriyle ilgili şaşırtan bir spoiler verdi. Bakalım bu gelişmeyi bekliyor muydunuz, beklemiyor muydunuz? Söylediğine göre Nilay karakteri, hamileliğinin ardından türbandan çıkabilirmiş. Fakat tüm bu iddiaların yanında, oyuncunun gerçek hayatta da türbana girdiği söylenmiş; bu nedenle dizide peruk taktığı iddia edilmişti.