Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Mihre Karakterini Canlandıran Gizem Yanık Sosyal Medyada Gündem Oldu

Show TV ekranlarında ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihre karakterini canlandıran Gizem Yanık, sosyal medyada yayınladığı pozlarıyla gündem oldu. Yanık'ın Mihre karakteriyle başarılı oyunculuk performansı izleyiciler tarafından takdir ediliyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 11:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Mihre Karakterini Canlandıran Gizem Yanık Sosyal Medyada Gündem Oldu

Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti Dizisinde Mihre Karakteriyle Dikkat Çekiyor

Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. Dizinin kadrosunda Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Ancak, yeni sezonunda katılan Gizem Yanık, Mihre karakteriyle gündemdeki isimler arasında yer alıyor.

Gizem Yanık'ın Sosyal Medya Paylaşımları Dikkat Çekiyor

Gizem Yanık, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderilerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde iş insanı Ertuğrul İslamoğlu'nun kızı Mihre karakterini canlandıran Yanık, Nursema ile olan bağlantısıyla da ilgi çekiyor. İzleyiciler, Mihre'nin Nursema'nın eski eşi İbrahim ile sözlenmesiyle ilerleyen bölümlerde neler olacağını merakla bekliyor.

Mihri Karakteriyle İliklerimize Kadar Hissettiren Yanık

Gizem Yanık'ın Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Mihre karakteri, muhafazakar bir ailenin küçük kızını başarılı bir şekilde yansıtıyor. Yanık'ı ekranlarda tesettürlü olarak görmeye alışkın olan izleyiciler, sosyal medya hesabındaki pozlarıyla da konuşuluyor. Yanık'ın sosyal medyadaki paylaşımları gündem olurken, izleyiciler de Mihre karakterinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşayacağını heyecanla bekliyor.