Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Mihre Karakterini Canlandıran Gizem Yanık Gündemde

Kadrosunda Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihre karakterini canlandıran Gizem Yanık, sosyal medya hesabında yayınladığı pozlarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 15:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Mihre Karakterini Canlandıran Gizem Yanık Gündemde

Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti Dizisinde Mihre Karakterini Canlandırıyor

Kadrosunda Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihre karakterini canlandıran genç oyuncu Gizem Yanık, gündemdeki yerini koruyor. İkinci sezonuyla ekranlara dönen ve büyük ilgi gören diziye bu sezon katılan Yanık, sosyal medya hesabıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Gizem Yanık'ın Sosyal Medya Paylaşımları

Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul İslamoğlu'nun kızı Mihre karakteriyle yer alıyor. Nursema ile olan bağlantısıyla da öne çıkan Yanık, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Mihre karakterinin İbrahim ile sözlenmesiyle birlikte, ilerleyen bölümler için merak uyandırıyor. Yanık, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya hesabında yayınladığı pozlarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Gizem Yanık'ın Sosyal Medya Hesabında Yayınladığı Pozlar

Gizem Yanık'ın sosyal medya hesabında paylaştığı pozlar, takipçilerinin ilgisini çekiyor. Oyuncunun güzellik ve tarzıyla dikkat çeken fotoğrafları, hayranları tarafından beğeniyle karşılanıyor.