Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kıvanç Tatlıtuğ'un L'Officiel Röportajı ve Aşkı

Kıvanç Tatlıtuğ'un 2022'de L'Officiel ile yaptığı röportaj ve verdiği pozlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tatlıtuğ ayrıca eşine olan aşkını da anlattı. Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Tatlıtuğ, tedavisini tamamladıktan sonra 'Aile' dizisinin setine dönecek. Ayrıca Tatlıtuğ'un yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı' 24 Kasım'da vizyona girecek.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 22:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kıvanç Tatlıtuğ'un L'Officiel Röportajı ve Aşkı

Kıvanç Tatlıtuğ'un L'Officiel Röportajı ve Aşkı

Kıvanç Tatlıtuğ'un 2022'de L'Officiel ile yaptığı röportaj için verdiği yürek yakan pozlar bugün paylaşıldı. Tatlıtuğ'un hem pozları hem de Başak Dizer'e aşkını haykırışı sosyal medya kullanıcılarına 'Bu adam gerçek olamaz' dedirtti. ????

Evli ve Mutlu

2016 yılında evlenen Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ çifti geçtiğimiz yıl Kurt Efe'yi kucaklarına aldı. Mutlu evlilikleri olan çift, şimdilerde büyüyen ailesinin tadını çıkarıyor.

Aşkını Anlattı

Bir dergiye röportaj veren Kıvanç Tatlıtuğ eşine olan aşkını anlattı. 'Ben Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çok sevmek yetmedi çünkü... Bir insanı sevmek onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor.'

Koronavirüs Test Sonucu Pozitif

Hafta sonu ateşlenen ve test yaptıran Kıvanç Tatlıtuğ'un koronavirüs test sonucu 3. kez pozitif çıktı. Geçtiğimiz günlerde hastalığı ortaya çıkan ünlü oyuncu eşine ve oğluna hastalığı geçirmemek için oldukça dikkatli davrandı. Ancak şu anda iyi durumda olan Tatlıtuğ, yarın 'Aile' dizisinin setinde işbaşı yapacak.

Yeni Film ve Reklam Projeleri

Peş peşe çok konuşulan reklam filmleri çeken Kıvanç Tatlıtuğ'un Beren Saat'le başrolünü paylaştığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi 24 Kasım'da seyirciyle buluşacak.