Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kıvanç Tatlıtuğ ve Ailesi Yunanistan Tatilinde

Aile dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Yunanistan'da tatil yapıyor. Başak Dizer, tatilden güzel karelerini sosyal medyada paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kurt Efe'nin fotoğrafları büyük ilgi gördü. Tatilin keyfini çıkaran aile, sosyal medyada da beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 09:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kıvanç Tatlıtuğ ve Ailesi Yunanistan Tatilinde

Kıvanç Tatlıtuğ ve Ailesi Yunanistan Tatilinde

Aile dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile tatil yapıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Başak Dizer tatilden birbirinden güzel karelerini paylaştı. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken ünlü isim eşi ve oğlunun fotoğraflarını da paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlu Kurt Efe'nin bu kareleri mest etti. Yakışıklı oyuncunun kasları da sosyal medyada gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in Mutlu Evliliği

Başarılı oyunculuğuyla Türkiye'nin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında modacı Başak Dizer ile Paris'te nikah masasına oturmuştu. Gözde ikilinin bu güzel evliliklerinden geçtiğimiz yıl da 'Kurt Efe' adını verdikleri bir bebekleri dünyaya gelmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, tüm Türkiye'nin gıptayla ve imrenerek baktığı bir aile hayatı yaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti şu sıralar oğulları Kurt Efe ile birlikte Yunanistan'da tatil yapıyor. Başak Dizer dünya tatlısı ailesiyle Yunanistan'da yaptığı tatilden pozlar paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve altın saçlı oğlu Kurt Efe havuzda keyfi yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ardından eşi Başak Dizer'e poz verdi. Mutlu aile tablosuna beğeni yağarken, sosyal medya kullanıcıları Kurt Efe için 'Benjamin Tatlıtuğ maaşallah', 'Nazar değmesin' yorumlarında bulundu.