Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kıvanç Tatlıtuğ ile Nikah Memuru Arasındaki Komik Diyalog

Kıvanç Tatlıtuğ ile nikah memuru arasındaki diyalog, düğünde kahkahalara neden oldu. Tatlıtuğ çifti asistanları Damla Yılmaz'ın nikah şahitliğini yaparken, Tatlıtuğ'un sorduğu soru üzerine nikah memuru esprili bir yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 16:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kıvanç Tatlıtuğ ile Nikah Memuru Arasındaki Komik Diyalog

Kıvanç Tatlıtuğ ile nikah memurunun diyaloğu kırdı geçirdi

Tatlıtuğ çiftlerinin asistanı Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün nikah masasına oturdu. Çiftin nikah şahitliklerini Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer yaparken Kıvanç Tatlıtuğ ile nikah memuru arasındaki diyalog salonda kahkahalara neden oldu.

Tatlıtuğ çifti kır bahçesinde düzenlenen düğünde asistanı Damla Yılmaz'ın mutlu gününde yanlarında yer aldı. Tatlıtuğ çifti Yılmaz'ın şahitliğine "Evet" yanıtlarını veriken, nikah memuru ile Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki diyalog dikkat çekti.

Masada bulunan diğer şahitlerin de "Evet" yanıtı vermesinin ardından nikah memuru "Bir şüphe var gibi..." diyerek Kıvanç Tatlıtuğ'a takıldı. Ardından da mikrofonu eline alan Tatlıtuğ "Mesela son dakika fikir değişti diyelim ki; Ben şahit olmaktan vazgeçtim ne oluyor orada?" dedi. Bu soru üzerine nikah memuru da "Şahit değişiyor, ben o nikahı yine de kıyarım" yanıtını verdi.

Bu sırada da olanı biteni izleyen davetliler ve çiftler kahkaha attı.