Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kısmetse Olur Programında Büyük Olay! İki Yarışmacı Arasında Aşk İddiaları

Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur programında yarışmacılar arasında aşk iddiaları gündeme geldi. Aybüke Çangal'ın Tolga Kandemir'den ayrıldıktan sonra başka bir yarışmacıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sosyal medyada ise eski ve yeni yarışmacılar arasında aşk iddiaları konuşuluyor. Programda yaşanan diğer olaylar arasında Oğulcan ve Batuhan arasındaki kavga da yer alıyor.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 12:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kısmetse Olur Programında Büyük Olay! İki Yarışmacı Arasında Aşk İddiaları

Kısmetse Olur Programında Büyük Olay! İki Yarışmacı Arasında Aşk İddiaları

Kanal D’de yayınlandığı dönem ekranlarda fırtına gibi esen Kısmetse Olur programı, dijital platformda tekrar yayınlanan programı, yarışmacıları ile gündemden düşmüyor. İşte haberin detayları…

Yayınlandığı anda ekrana damgasını vuran ve artık yeni bölümleriyle YouTube'da izlenebilen Kısmetse Olur yarışması içinde yarışan iki ismin aşk yaşadığı gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

KISMETSE OLUR'UN YARIŞMACILARI BÖYLE YAKALANDI! BOMBA AŞK

Aybüke Çangal'ın aşk yaşadığı Tolga Kandemir'den ayrıldıktan sonra başka bir yarışmacıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aybüke Çangal'ın, bir süredir ilişki yaşadığı Tolga Kandemir'den ayrıldıktan sonra yarışmada yeni bir aşka gözünü diktiği iddia edildi. Kısmetse Olur yarışmasına farklı zamanlarda katılan Aybüke ve Luca'nın sevgili olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İkilinin paylaşımı da bu durumu destekledi.

Kısmetse Olur'un Eski ve Yeni Yarışmacıları Arasında Aşk İddiaları

Sosyal medya platformlarında yayınlanan ve birçok tepki alan yarışma programında adından söz ettiren Aybüke Çangal, sosyal medya programında yer aldı. Sosyal medyada Kısmetse Olur'un eski ve yeni yarışmacısı Luca ile Aybüke'nin aşk yaşadığı konuşuluyor. İkiliyi takip edenler, ikilinin aynı sözleri yazıp paylaştığını ve birbirlerini takip etmeye başladıklarını, dolayısıyla bir ilişki içinde olduklarını düşünüyor. İkiliden henüz bir açıklama gelmese de Oğulcan Yılmaz ve Cansel Ayanoğlu'nun sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Kısmetse Olur Programında Yaşanan Diğer Olaylar

Geçtiğimiz yıllarda ekranları kasıp kavuran Kısmetse Olur herkes tarafından o kadar istenildi ki, dijitalde yayınlanan yeni bir versiyonu bizlerle buluştu. Eski sezondakilerin kaosunu ve aşklarını beklediğimiz kadar bize yaşatamasalar da bu sefer anlam veremediğimiz şeyler yaşanmaya başladı. Dışarda kanlı bıçaklı haline gelen Oğulcan ve Batuhan, Nişantaşı'nın ortasında bir kafede birbirine girdi. Yasin Özbek ise olan her şeyi paylaştı.

Aybüke ve Luca sevgili olduklarını duyurdu. Yani kim kiminle, nerede, nasıl ve ne zaman inanın artık takip dahi edemiyoruz. Fakat final bölümü henüz yayınlanmadı biz geriden geliyoruz.

Kimileri sosyal medyada akıl ermeyen açıklamalarda bulunuyor, kimileri hala programa sallıyor, kimisi eski sevgilisine Twitter'dan laf sokuyor. Anlayacağınız hepsi farklı dünyalara ayrıldı. Oğulcan ve Luca ise yeni ikilimiz oldu. Fakat bu ikilinin hoşlanmadığı bir de karşı ikilileri var.

Yarışma bitse de husumetleri bir türlü bitmiyor. Sosyal medyadan karşılıklı atışmaya, birbirlerine laf göndermeye devam ediyorlar.

Oğulcan'ın siniri de Cansel'le birlikteyken yaşadıklarına dayanıyor. Onun ardından sosyal medyada Zeyd'in yazdıkları ateşleri körüklüyor elbette.

Yaşanan olayların hepsini de Kısmetse Olur ifşalarını paylaşan Yasin Özbek, Instagram hesabından anlatıyor. Kendisi Luca ve Oğulcan'ın arkadaşı.

Paylaşımda eski Kısmetse Olur yarışmacılarının kafeye girer girmez birbirlerine sataştığı ve kavga etmeye başladığı söyleniyor.Üstelik sinirlenmiş de; çünkü Oğulcan ve Luca, Batuhan'la kavgaya 8 kişi gitmiş. Yani Batuhan öyle diyor. Bu arada Batuhan, kavgaya dahil olan Yasin Özbek'i de Ankara'da göreceğini ve bunun tek bir yumrukla kalmayacağını söyleyerek tehdit ediyor.

Gerçekten söylenecek tek bir söz yok...