Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kırmızı Düve Kehaneti: Dünyanın Sonu Yaklaşıyor

Yıllardır halk arasında süre gelen bir düşünce olan kırmızı düve kehanetleri konuşuluyordu. Korkulan artık oldu. Dünyanın korktuğu bela başa geldi. Kırmızı düve annesinin karnından çıktığı gün dünyanın sonu gelecek deniyordu. Ve bir çobanın çiftliğinde korkulan oldu. Kırmızı düve annesinin karnından çıktı. Yavrunun İsrail'de doğduğunu duyuruldu. Kudüs merkezli örgüt, düve ve annenin artık 'kusursuz' olup olmadıklarının belirlenmesi için 'kapsamlı bir incelemeye' tabi tutulacağını söyledi. Dünyanın son günü artık yaklaşıyor yorumları yapılırken, bir videoda buzağı annesiyle birlikte gösteriliyor ve şöyle deniyor: 'İsrail topraklarında mükemmel kırmızı bir düve doğdu'. Buzağı, o zamandan beri 'uzmanları tarafından kapsamlı bir incelemeye tabi tutuldu'. Kehanette, ineğin 'kusursuz' kırmızı olması gerektiği vurgulandı. Olayı duyan çevre sakinleri paniğe kapılırken çevre sakinleri de dünyanın sonu geliyor endişesiyle ortalıklarda dolanmaya başladı.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 16:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kırmızı Düve Kehaneti: Dünyanın Sonu Yaklaşıyor

Kırmızı Düve Kehaneti: Dünyanın Sonu Yaklaşıyor

Yıllardır halk arasında süre gelen bir düşünce olan kırmızı düve kehanetleri konuşuluyordu. Korkulan artık oldu. Dünyanın korktuğu bela başa geldi. Kırmızı düve annesinin karnından çıktığı gün dünyanın sonu gelecek deniyordu. Ve bir çobanın çiftliğinde korkulan oldu. Kırmızı düve annesinin karnından çıktı.

DOĞDUĞU DUYURULDU

Yavrunun İsrail'de doğduğunu duyuruldu. Kudüs merkezli örgüt, düve ve annenin artık 'kusursuz' olup olmadıklarının belirlenmesi için 'kapsamlı bir incelemeye' tabi tutulacağını söyledi.

DÜNYANIN SONU YAKLAŞIYOR

Dünyanın son günü artık yaklaşıyor yorumları yapılırken, bir videoda buzağı annesiyle birlikte gösteriliyor ve şöyle deniyor: 'İsrail topraklarında mükemmel kırmızı bir düve doğdu'.

Buzağı, o zamandan beri 'uzmanları tarafından kapsamlı bir incelemeye tabi tutuldu'. Kehanette, ineğin 'kusursuz' kırmızı olması gerektiği vurgulandı. Olayı duyan çevre sakinleri paniğe kapılırken çevre sakinleri de dünyanın sonu geliyor endişesiyle ortalıklarda dolanmaya başladı.