Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kırklareli'nde İsmail Heniyye Suikastı Protestosu

Saadet Partisi, Hamas lideri İsmail Heniyye'ye düzenlenen suikastı Kırklareli'de protesto etti.

Yayın Tarihi: 03.08.2024 16:11
Güncelleme Tarihi: 03.08.2024 16:11

Kırklareli'nde İsmail Heniyye Suikastı Protestosu

Kırklareli'nde Suikast Protestosu

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik suikasti protesto etmek üzere bir araya geldi.

Toplantı Detayları

İl Başkanı Mustafa Abdülrezzak, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Metin Dursun ve partililer, Şevket Dingiloğlu Parkı'nda ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla toplandı. Burada yapılan açıklamalarda, Heniyye'nin uğradığı suikast ve bölgedeki gelişmeler kınandı.

Basın Açıklaması

Grup adına konuşan Dursun, İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'deki saldırılarına değinerek, "Dünyanın gözü önünde Gazze'ye soykırım uygulanıyor" dedi. Dursun, "Zafere ulaşmak için birlik olmalıyız" vurgusu yaparak, "Filistin davası bizlerin ortak davasıdır" ifadesini kullandı.

Filistin ve Dayanışma Mesajı

Dursun, konuşmasına şöyle devam etti: "Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz; zafer inşallah bizlere nasip olacaktır. Nehirden denize özgür Filistin, yalnızca bir hayal değil, bir gerçekliktir."

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığınca Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik...

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığınca Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik suikast protesto edildi. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Metin Dursun (ortada), grup adına açıklamada bulundu.