Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kim Milyoner Olmak İster'de TikTok Fenomeni Osman Yavuz Heyecanı

ATV'nin ve dünyanın en çok kazandıran reyting rekortmeni yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümü yine izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Yarışmaya katılan TikTok fenomeni Osman Yavuz, performansıyla dikkat çekti. Osman Yavuz, kendini tanıttıktan sonra ilk soruda izleyicileri şaşırttı. İlk soruda neredeyse eleniyordu! Sosyal medya fenomeni ilk soruda neredeyse eleniyordu. Yarışmacının karşısına ilk soruda, 'Ne olursa olsun anlamına gelen deyim hangisidir?' sorusu çıktı. Yarışmacı doğru cevabı heyecandan bilemedi ve joker kullanmak istediğini söyledi. Yarışmacı seyirci joker hakkını kullandı. Seyirciler, yüzde 94 oranında 'Taş çatlasa' cevabını verdi ve yarışmacıyı ipten aldı. Yarışmadan elenmekten son anda kurtulan fenomen, bir matematik sorusunda elendi. Henüz üçüncü soruda yarışmacının karşısına, 'On kere yüz, dokuz yüz doksa dokuzdan bir artık hangi sayının sözlükteki tanımıdır?' sorusu çıktı. Yarışmacı hesap yaptı ve 'Bir' cevabını verdi ancak doğru cevap 'Bin'

Yayın Tarihi: 16.10.2023 00:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kim Milyoner Olmak İster'de TikTok Fenomeni Osman Yavuz Heyecanı

ATV'nin ve dünyanın en çok kazandıran reyting rekortmeni yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümü yine izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Yarışmaya katılan TikTok fenomeni Osman Yavuz, performansıyla dikkat çekti. 'KAFA SALLAYARAK DÜNYA ÇAPINDA MEŞHUR OLDUM!' 'Kafa sallayarak dünya çapında meşhur oldum!' diyen Osman Yavuz, kendini tanıttıktan sonra ilk soruda izleyicileri şaşırttı.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan TikTok fenomeni ilk soruda neredeyse eleniyordu! Joker kullanınca… İLK SORUDA ELENİYORDU! Sosyal medya fenomeni ilk soruda neredeyse eleniyordu. Yarışmada yarışmacının karşısına ilk soruda, 'Ne olursa olsun anlamına gelen deyim hangisidir?' sorusu çıktı. Kim Milyoner Olmak İster'e katılan TikTok fenomeni ilk soruda neredeyse eleniyordu! Şıklar arasında, 'A- Kiremit kırılsa', 'B- Taş çatlasa', 'C- Kaya yarılsa', 'D- Beton aşınsa' yer aldı. Yarışmacı doğru cevabı heyecandan bilemedi ve joker kullanmak istediğini söyledi. Yarışmacı seyirci joker hakkını kullandı. Seyirciler, yüzde 94 oranında 'B- Taş çatlasa' cevabını verdi ve yarışmacıyı ipten aldı. Yarışmadan elenmekten son anda kurtulan fenomen, bir matematik sorusunda elendi. Henüz üçüncü soruda yarışmacının karşısına, 'On kere yüz, dokuz yüz doksa dokuzdan bir artık hangi sayının sözlükteki tanımıdır?' sorusu çıktı. Yarışmacı hesap yaptı ve 'A- Bir' cevabını verdi ancak doğru cevap 'D- Bin' olacaktı. Yarışmacı yarışmadan 5 bin TL alarak yarışmadan elendi.

İŞTE GECE BOYU YAŞANANLAR!