Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kim Milyoner Olmak İster? Yeni Sezonda Yeni Bölümüyle Ekranlara Geliyor

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu. 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması 25 Temmuz 2023 Salı günü ATV ekranlarındaki yerini aldı. Bugün yayınlanan bölümde barajı geçmeyi başaran yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu tarafından sorulan Evrende en fazla bulunan ikinci element olmasına rağmen Dünya'daki miktarı çok çok az olan hangisidir? sorusunun cevabı izleyiciler tarafından oldukça merak edilerek araştırılmaya devam ediliyor. KİM MİLYONER OLMAK İSTER SORU VE CEVAPLARI (25 TEMMUZ 2023) İşte Milyoner'de sorulan sorunun yanıtı ve tüm detaylar; SORU: Evrende en fazla bulunan ikinci element olmasına rağmen Dünya'daki miktarı çok çok az olan hangisidir? A- Hidrojen B- Azot C- Altın D- Helyum (CEVAP)

Yayın Tarihi: 25.07.2023 22:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kim Milyoner Olmak İster? Yeni Sezonda Yeni Bölümüyle Ekranlara Geliyor

Kim Milyoner Olmak İster? Yeni Sezonda Yeni Bölümüyle Ekranlara Geliyor

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu.

Kim Milyoner Olmak İster? Kim Milyoner Olmak İster 400 Bin TL'lik soru! Hangisi bir deyim değildir? KİM MİLYONER OLMAK İSTER 25 TEMMUZ SALI 400 BİN LİRALIK SORUSU Hangisi bir deyim değildir?

A-) Eşekten düşmüş karpuza dönmek

B-) Dut yemiş bülbüle dönmek

C-) Işık görmüş tavşana dönmek

D-) İğne yutmuş maymuna dönmek

Doğru Cevap : C şıkkı

TDK resmi sözlükte A, B ve D şıkları geçiyor. Fakat C şıkkındaki "ışık görmüş tavşana dönmek" ifadesi sözlükte yer almamaktadır.

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması 25 Temmuz 2023 Salı günü ATV ekranlarındaki yerini aldı. Bugün yayınlanan bölümde barajı geçmeyi başaran yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu tarafından sorulan Evrende en fazla bulunan ikinci element olmasına rağmen Dünya'daki miktarı çok çok az olan hangisidir? sorusunun cevabı izleyiciler tarafından oldukça merak edilerek araştırılmaya devam ediliyor. KİM MİLYONER OLMAK İSTER SORU VE CEVAPLARI (25 TEMMUZ 2023) İşte Milyoner'de sorulan sorunun yanıtı ve tüm detaylar;

SORU: Evrende en fazla bulunan ikinci element olmasına rağmen Dünya'daki miktarı çok çok az olan hangisidir?

A- Hidrojen

B- Azot

C- Altın

D- Helyum (CEVAP)