Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kim Milyoner Olmak İster? Cumhuriyet Bayramı özel bölümü bomba gibi geliyor

'Kim Milyoner Olmak İster?' bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programın Cumhuriyet Bayramı özel bölümünde yarışacak isimler açıklandı. Türkiye Kadın Milli Voleybol takımının yıldızı Zehra Güneş, Serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Tosun Çavuşoğlu ve Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu milli güreşçimiz Taha Akgül yarışmacı koltuğunda olacaklar.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 15:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kim Milyoner Olmak İster? Cumhuriyet Bayramı özel bölümü bomba gibi geliyor

'Kim Milyoner Olmak İster?' bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programın Cumhuriyet Bayramı özel bölümünde yarışacak isimler açıklandı.

ZEHRA GÜNEŞ'TEN ANLAMLI HAREKET

Türkiye Kadın Milli Voleybol takımının yıldızı Zehra Güneş de programda yer alacak. Ünlü voleybolcu Zehra Güneş, kazandığı ödülü Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübüne bağışlayacak.

DÜNYA REKORTMENİ KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, programda sınırlarını zorlayacak.

ADINI SPOR TARİHİNE ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI!

Güreşin yaşayan efsanesi Taha Akgül elde ettiği başarılarla cumhuriyetin 100 yıllık döneminde adını spor tarihine 'altın' harflerle yazdırdı. Başarılı güreşçinin hangi soruya kadar ilerleyeceği şimdiden merak konusu oldu.

ALTIN MADALYALI GÜREŞÇİ SEVİLEN YARIŞMADA!

Yalova Çiftlikköy Belediyesi spor klübünde kadınlar serbest stilde 68 ve 72 kilolarda kariyerini sürdüren ve 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan başarılı güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Şahika Ercümen ve Taha Akgül ile ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağışlayacak.

Başarılı sporcular yarışmacı koltuğunda

Bu özel bölümde; 2023 yılı millî takım sezonunda; Milletler Ligi Şampiyonluğu kupası, Avrupa Şampiyonluğu kupası ve Dünya Kupası adıyla oynanan Olimpiyat Elemelerinde kazandığı kupa olmak üzere 3 kupa birden kazanan Türkiye Kadın Milli Voleybol takımının başarılı oyuncusu Zehra Güneş, Serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Tosun Çavuşoğlu, Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu milli güreşçimiz Taha Akgül yarışmacı koltuğuna oturacaklar. Şahika, Buse ve Taha kazandıkları para ödüllerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne, Zehra ise Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübüne bağışlıyacak.

Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamı atv'de

Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla, Pazar akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında.