Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kim Kardashian'ın 43. yaş günü partisi ünlü isimlerle renklendi

Kim Kardashian, 43'üncü yaşına ünlü yıldızların katıldığı bir partiyle girdi. Kardashian'ın özel pastası da Fortune dergisinin Kardashian'ı 'Dünyanın En Güçlü 100 Kadını' listesine alışını hatırlattı.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 13:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kim Kardashian'ın 43. yaş günü partisi ünlü isimlerle renklendi

Kim Kardashian'ın 43. yaşına ünlü yıldızların katıldığı bir partiyle girdi

Kim Kardashian, 43'üncü yaşına gösterişli bir partiyle girdi. Beverly Hills'te lüks bir restoranda düzenlenen partiye Kardashian/Jenner ailesinin üyeleri ile Hailey Bieber, Lauren Sánchez ve Ivanka Trump gibi ünlü isimler katıldı. Amerikalı reality show yıldızı ve milyarder girişimci Kardashian, doğum günü fotoğraflarını sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı.

Partiye ünlü isimler katıldı

Cumartesi günü düzenlenen partide Kardashian'ı annesi Kris Jenner ile kız kardeşleri Khloé Kardashian, Kendall Jenner ve Kylie Jenner yalnız bırakmadı. İkinci çocuğuna hamile olan ve doğuma gün sayan Kourtney Kardashian'ın katılmadığı partide model ve tasarımcı Kimora Lee Simmons, oyuncular Sara Foster, Khadijah Haqq ve Malika Haqq da hazır bulundu. Kardashian, arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaşırken, 'Bu kızlara arkadaşlarım diyebilecek kadar şanslı olacağımı asla hayal edemezdim' mesajını yazdı.

Doğum günü pastası ilginçti

Kardashian'ın kırmızı bir elbise giymeyi tercih ettiği partide, doğum günü pastası da ilginçti. Pasta, Fortune dergisinin Kardashian'ı 'Dünyanın En Güçlü 100 Kadını' listesine alışını hatırlattı. Kardashian, ekim ayı başında ekonomi dergisi Fortune'un '100 Güçlü Kadın' listesine girmiş, derginin Ekim-Kasım sayısı için kapak pozu vermişti. Pastası da dergi kapağı fotoğrafı şeklindeydi.