Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kevin Spacey Hakkında Açılan Taciz Davaları Devam Ediyor

Ünlü Hollywood aktörü Kevin Spacey hakkındaki skandal iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 63 yaşındaki aktöre suçlamada bulunan bir oyuncu adayı, Spacey’nin dairesinde yaşadığı rahatsız edici olayları anlattı.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 15:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kevin Spacey Hakkında Açılan Taciz Davaları Devam Ediyor

DUDAK UÇUKLATAN İDDİALAR

Bu ünlü hakkında açılan taciz davalarından birinin duruşması İngiltere'nin Southwark kentinde devam ediyor. Dün gerçekleşen duruşmada, ünlü oyuncunun tacizine uğradığını söyleyen genç bir oyuncu adayı dudak uçuklatan iddialarda bulundu.

'UYUŞTURUCU VERİP TACİZ ETTİ'

Konuyu yakından takip edenler Kevin Spacey'den söz ettiğimizi anladı. Tam da kariyerinin zirvesindeyken bir değil birçok taciz iddiası yüzünden rol aldığı dizinin kadrosundan bile çıkarılan, hatta tazminat ödemek zorunda bırakılan Spacey hakkında açılan davalardan birine daha bakıldı. İşte o duruşma sırasında Spacey'in tacizine uğradığını ileri süren bir oyucu adayı, duyanların dudaklarını uçuklatan iddialarda bulundu.

'KÖPEK BALIĞI' BENZETMESİ

Genç oyuncu adayı bir köpek balığı tarafından kapana kısılmış gibi hissettiğini belirtip yaşadığı deneyimin tamamen travmatik ve hayat yıkıcı olduğunu söyledi. Spacey'in kendisine yaptıklarını aşağılık ve iğrenç olarak nitelendiren genç oyuncu adayı, "Benden faydalandı. Uyuşturucuyla uyutulduğuma ve o sırada da tacize uğradığıma inanıyorum" diye konuştu.

OTOBÜS BEKLERKEN AĞLAMIŞ

Spacey'in kendisine evde kalmış ola pizzada nikram etiğiini söyledi ve sonra da bir şeyler içtiklerini ekledi. O noktadan sonra da Spacey'in kendisini taciz etmeye başladığını anlattı genç adam. Olaynr ayrıntılarını da mahkemeye verdi. O sırada baz tuhaflıklar hissettiğini de ileri sürdü gen adam. Hafızasının bulanıklaştığını ekleyip "Uyumak normalde yapacağım bir şey değil" diye konuştu.

Yönetmen karşısında durup 'İç çamaşırını görmek istiyorum' deyince bir daha sete gitmedi

Kevin Spacey hakkında 2001 ile 2013 yılları arasında, yaşları 20'lerde ve 30'larda olan 12 kişi benzer iddialarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu bütün bu iddiaları yalanlamıştı.