Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor, Konyaspor Maçında Önemli Bir Galibiyet Elde Etti

Kayserispor, Konyaspor'u 3-2'lik skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Başkan Açıkalın, galibiyeti değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 08.02.2025 19:49
Güncelleme Tarihi: 08.02.2025 19:49

Kayserispor, Konyaspor Maçında Önemli Bir Galibiyet Elde Etti

Kayserispor, Konyaspor Maçında 3-2 Galip Geldi

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Bellona Kayserispor, TÜMOSAN Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda Kayserispor'un başkanı Nurettin Açıkalın, galibiyetin önemine değindi.

Başkan Açıkalın'dan Açıklamalar

Stat çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Açıkalın, "Güzel ve değerli bir üç puan oldu. Biz kötü bir takım değiliz. Çok güzel oyun oynuyoruz," dedi. Galibiyetin ardından şehirde bir bayram havasının olduğunu vurgulayan Açıkalın, "Seyircimize bu mutluluğu tattırdığımız için çok mutluyuz. Birlik olduğumuz sürece bu oyunumuza devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Gelecek Umutlu

Açıkalın, geçmişteki maçları hatırlatarak, "Geçen haftaki Trabzonspor maçında da kazanan bir takım edası vardı. Bugün de bunu taçlandırdık," şeklinde eklemede bulundu. Kendisine destek veren şehre teşekkür eden Açıkalın, gelecekteki maçlar için umutlu olduğunu belirtti.

Hulusi Akar'dan Destek

Bu galibiyet üzerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da Kayserispor'un başarısından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Kayserispor, layık olduğu yere gelecektir," vurgusu yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-2 yenen Bellona Kayserispor'da başkan...

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-2 yenen Bellona Kayserispor'da başkan Nurettin Açıkalın, açıklamada bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-2 yenen Bellona Kayserispor'da başkan...

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-2 yenen Bellona Kayserispor'da başkan Nurettin Açıkalın, açıklamada bulundu.