Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor, Konyaspor Hazırlık Maçında Yenildi

Kayserispor, yeni sezon öncesi Konyaspor'la oynadığı hazırlık maçında 4-0 yenildi. Başkan Ali Çamlı, maç sonrası yaptığı açıklamada neticenin önemli olmadığını belirtti ve ligde neler yapabileceklerini hesapladıklarını söyledi. Ayrıca, transfer yasağı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve takımın bu sezon başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 23:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kayserispor, Konyaspor Hazırlık Maçında Yenildi

Kayserispor, yeni sezon öncesi Konyaspor'la oynadığı hazırlık maçında sahadan 4-0 yenik ayrıldı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, maçın ardından yaptığı açıklamada, neticenin önemli olmadığını söyledi. Ligin yaklaştığını ve Sivasspor ile de hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Çamlı, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Biz hazırlık maçlarının neticesinin ne olduğu değil, hocanın çocuklardan ne aldığına bakıyoruz. Zannediyorum hoca her hazırlık maçında yapılan iyi ya da eksik olan yönleri tespit ediyor. Ona göre hazırlıkları devam ettiriyor. Burada benim en çok çekindiğim şey hazırlık maçlarında bir sakatlık olması. Şükür bu maç da sakatlıksız, kazasız, belasız bitti. Bizim için 4-0 veya 5-0, bunun çok bir önemi yok. Biz ligde ne yapabiliriz onun hesabını yapıyoruz. İnşallah gene ligde iyi bir Kayserispor'u bu teknik heyetin hazırlayacağından hiç şüphemiz yok. Teknik kadroya da sahadaki çocuklara da güveniyoruz.'

Ligin ilk maçında Galatasaray'ı konuk edeceklerini hatırlatan Çamlı, 'Buradan da sizin aracılığınızla bir çağrı yapmak istiyorum. Biz içeride Galatasaray'la oynuyoruz. Hiç kimse şundan endişe etmesin. İşte, 'Galatasaray büyük takım, yıldızlar topluluğu', vallahi on bire on bir çıkılıyor sahaya. Bizim çocuklarımız da bizim yıldızlarımız. Biz de onlara çok güveniyoruz. O gün stadı dolduralım. Kayserispor gerçekten o gün statta bir şov yapsın. Kayseri seyircisi bir şov yapsın. Maçın neticesi ne olursa olsun ben hiçbir zaman pes etmeyeceğim. Bu takım illaki bu ligde başarılı olacak.' diye konuştu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı transfer yasağı ile ilgili, “Yarından itibaren bununla ilgili ciddi bir sürece giriyoruz. Yarından itibaren neler yapıldığını neler yapılabileceğini kamuoyu görecek” dedi.

Çamlı açıklamasında, “Teknik heyet futbolcuları görmek istiyor. Hazırlık maçlarında alınan skorların bizim için önemi yok. Biz ligde neler yapabiliriz onun hesabını yapıyoruz. Bu teknik heyetin iyi bir Kayserispor hazırlayacağından şüphemiz yok. Teknik kadroya da sahadaki futbolculara da güveniyoruz. Bilmiyorum iyi bir maç oldu diye düşünüyorum. Lig yaklaşıyor. İnşallah Kayserispor bu sezon geçen senenin üzerine koyarak devam ediyor. Kayserispor kamuoyu çok iyi biliyor ki biz bu işi başaracağız. Ben başkan olduğum gün bu şehre bir söz verdim. Burası herkesin gıpta ile baktığı bir kulüp olacak. Yaptığı her şeyin hesabını verebilecek durumda bir yönetimdeyiz” ifadelerini kullandı.

BU TAKIM BU LİGDE BAŞARILI OLACAK

Transfer yasağı ile ilgili gelen soru üzerine Ali Çamlı, “Allah’ın izniyle buradaki sorunlar tek tek çözülerek sorunsuz bir hale gelecek. Gelecek hafta lig başlıyor. Biz ilk maçta Galatasaray ile karşılaşacağız. Galatasaray büyük takım, yıldızlar topluluğu denilebilir ama sahaya 11’e 11 çıkılıyor. Bu takım illaki bu ligde başarılı olacak. Transfer tahtası da açılır. Kayserispor en iyi yerde temsil de edilir. Hiçbir sıkıntı da olmaz. Burası büyük Kayseri şehri. Yarından itibaren bununla ilgili ciddi bir sürece giriyoruz. Yarından itibaren neler yapıldığını neler yapılabileceğini kamuoyu görecek” yanıtını verdi.