Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor - Konyaspor Hazırlık Maçı Detayları

Hazırlık maçları ile takımların son durumunu takip etmek isteyen sporseverler maçların hangi kanalda olduğu ve nasıl izleyeceklerini merak ediyorlar. Kayserispor - Konyaspor hazırlık maçı detayları ve maçın yayın bilgileri haberimizde.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 21:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kayserispor - Konyaspor Hazırlık Maçı Detayları

Kayserispor - Konyaspor Hazırlık Maçı Detayları

Hazırlık maçları ile takımların son durumunu takip etmek isteyen sporseverler maçların hangi kanalda olduğu ve nasıl izleyeceklerini merak ediyorlar. Peki, Kayserispor - Konyaspor h CANLI izleme linki var mı? Kayserispor - Konyaspor hazırlık maçı hangi kanalda? KAYSERİSPOR-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? Kayserispor-Konyaspor Maçı, 31 Temmuz Pazartesi günü oynanacak. KAYSERİSPOR-KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA? Kayserispor-Konyaspor Maçı, saat 18:30 başladı. KAYSERİSPOR - KONYASPOR CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI? Kayserispor ile Konyaspor arasındaki maçın, yayını yok.

Konyaspor-Kayserispor, Maç önü notlar!

Anadolu Kartalı temposunu artıyor. Erzurum kampı sonrası hazırlık maçlarına devam eden Konyaspor, Kayserispor ile 3. Etap çalışmaları kapsamında karşılaşacak. Kayserispor Tesisleri’nde oynanacak olan mücadele saat 18:00’da başlayacak. Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor, hazırlık maçında bugün Kayserispor’un konuğu olacak. İlk etap çalışmasını Konya’da yapan yeşil beyazlılar daha sonra Erzurum’da 12 günlük bir hazırlık dönemi geçirmiş ve 3 hazırlık maçına çıkmıştı. Kamp döneminde kadro kurmakta zorlanan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic takımını toparlıyor.TRANSFERLER 11 ÇIKMAYACAKİzinli ve milli takımlarından dönen oyuncular sonrasında Aleksandar Stanojevic en son oynadıkları Sebail maçında lig için düşündüğü kadroya yakın bir 11 çıkarmıştı. Yeşil beyazlılar transferde anlaştığı oyunculardan Moreno ve Yunus Mallı’yı Erzurum kampında oynatırken, yeni 6 numara Morgan Schneiderlin ve Andrija Majdevac’ın Kayserispor maçında direkt 11 çıkması beklenmiyor.