Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor: Beşiktaş Maçına Umutla Bakıyor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı öncesinde umutlu açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 11:10
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 11:10

Kayserispor: Beşiktaş Maçına Umutla Bakıyor

Kayserispor Başkanı'ndan Beşiktaş Maçına Umut Dolu Açıklamalar

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçı hakkında umutlu olduğunu belirtti.

“İyi Futbol ve İyi Sonuç”

Çamlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin uzun bir maraton olduğuna ve Kayserispor'un ilerleyen haftalarda gerçek potansiyeline ulaşacağına inandığını vurguladı. “Futbolda takımlar zaman zaman hak ettiği puanları alamayabiliyor,” diyen Çamlı, “İki hafta önce Trabzonspor ile oynadığımız maçta, seyircilerin beğenisini kazanan bir performans sergiledik. Ancak 89. dakikada Gökhan Sazdağı'nın kırmızı kart göstermesi her şeyi değiştirdi. Oynanan oyunun sonucu kesinlikle 2-2 olamazdı.” şeklinde konuştu.“Kayserispor'un İyi Futboluyla Puanlar Gelecek”

Çamlı, takımının performansının zamanla sonuç alacağına inandığını dile getirerek, “Sahaya koyulan oyun ve futbolcuların karakteri her zaman önce gelir. Bu ligde Kayserispor, seyircilere keyif veren futbol oynamaya devam edecek. Geçmiş yıllardaki tecrübelerimle Kayserispor'un gösterdiği futbol beni de mutlu ediyor,” dedi.

Sakatlıklar ve Olumsuz Şartlar

Çamlı, takımda ciddi sakatlık sorunları olduğunu belirterek, “İlk 11'de 7 oyuncumuz maalesef sakat. Transfer yasağı, kulüp için bazı sıkıntılar yaratıyor,” dedi. Stoper Majid Hosseini'nin sakatlığının takıma olumsuz etki ettiğini belirten Çamlı, Kayserispor'un bu zorlu süreçten geçeceğine olan inancını yineledi.“Bu Takım Asla Düşmez”

Kayserispor'un ligden düşme korkusu taşımadığını vurgulayan Çamlı, takımın her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunu ifade etti. “Sezonun zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Ancak Kayserispor, yaşadığı krizlere rağmen ayakta kalacak güçte,” dedi. Çamlı, “Kayserispor'un düşmesini birkaç kez dile getirenleri ise kınıyorum” diye ekledi.

Beşiktaş Maçı İçin Umutlu Bekleyiş

Çamlı, Beşiktaş maçı öncesinde, “Bu maç bizim için çok önemli. Milyonlarca avro harcayıp Türkiye’ye kaliteli futbol sunan Beşiktaş’a karşı mücadele edeceğiz. Biz de iyi bir takımız ve iyi bir futbol oynayarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz,” dedi. Çamlı, “Kayserispor taraftarına güveniyoruz. Bu maçı kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Çamlı, AA muhabirine, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.