Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor, Başakşehir ile Berabere Kaldı

Kayserispor, Başakşehir ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak milli araya puanla girdi.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 22:37
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 22:37

Kayserispor, Başakşehir ile Berabere Kaldı

Kayserispor, RAMS Başakşehir ile 1-1 Berabere Kaldı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bellona Kayserispor, ev sahibi ekip RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Alper Kelkitli'nin Açıklamaları

Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik" dedi.

Kelkitli, ayrıca, hafta içerisinde göreve başladıklarını belirterek, "Kulüpteki oyuncu profilini biliyoruz. Bize her antrenman veya maç için görev verildiğinde hazır olduğumuzu ispatlamak istedik. Rakibi iyi analiz ettik, sistemsel değişikliklerini biliyorduk. İlk yarıyı 1-0 önde kapattık, ancak ikinci yarıda yediğimiz erken gol bizi demoralize etti" ifadelerini kullandı.

Gençlere Şans ve Gelecek Ümitleri

Kelkitli, Türk futboluna genç oyuncular kazandırma hedeflerini de vurgulayarak, "Bugün de akademimizden yetişen 3 oyuncumuza şans verdik. Daha iyi olacağımızı ümit ediyoruz, buna garanti veriyoruz" şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, Kayserispor, İstanbul'daki zorlu deplasmandan çıkardığı puan ile milli araya moralli girmiş oldu.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.