
Kayseri'de Silahlı Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen bıçaklı ve silahlı bir kavga sonucunda iki kişi yaralandı. Olay, Gültepe Mahallesi Gelincik Sokak'ta bulunan bir apartmanda gerçekleşti.
Olayın Detayları
Edinilen bilgilere göre, apartmanın kapıcısı R.K. ile aynı binada kiracı olarak yaşayan Y.D. arasında uzun süredir devam eden husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Y.D. bıçakla yaralandıktan sonra R.K.'ye tabancayla ateş açtı.
Ambulans ve Polis İhbarı
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. R.K., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, Y.D. olayın ardından kendi imkânlarıyla hastaneye gitti.
Y.D.'nin İfadesi
Y.D.'nin, hastaneye gitmeden önce polisle irtibata geçerek "R.K. bana zorla senet imzalatmaya çalıştı. Ben de onu yaraladım ve hastaneye geldim." şeklinde ifade verdiği öğrenildi.
Kayseri'de çıkan bıçaklı silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.
Kayseri'de çıkan bıçaklı silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.