Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAPEX Fuarı'nın Açılışına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık ve Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) iş birliği ile düzenlenen KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı'nın açılışına katıldı. Fuarın 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiği ve 100'ün üzerinde firma ve 200'ün üzerinde markanın katıldığı belirtildi. Başkan Büyükkılıç, fuarın Kayseri'nin tanıtımı ve sektörün gündemde olması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 22:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAPEX Fuarı'nın Açılışına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık ve Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) iş birliği ile düzenlenen, kapı ve pencere sektörünün en büyük fuarlarından biri olan KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı'nın açılışına katıldı.

13-16 Eylül tarihleri arasında Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık, KAPSİAD ve Kayseri OSB iş birliği ile düzenlenen KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte, 20 bin metrekarelik alanda, 100'ün üzerinde firma ve 200'ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleşen fuarın açılış törenine katıldı.

KAPSİAD üyeleri ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, fuarda katılımcılara hitap edip, Kayseri'nin fuarlarla gündemde olmasının kendilerini keyiflendirdiklerini belirterek, 'Artık ihtisas fuarları bağlamında Kayseri'mizin gündemde olması şehir içinden, şehir dışından dostlarımızın şehrimizi tanıma fırsatına erişmesi bizleri de keyiflendiriyor' dedi.

'KURUM VE KURULUŞLARA SAHİP ÇIKMA AÇISINDAN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA VARIZ'

Başkan Büyükkılıç, kurum ve kuruluşlara sahip çıkma açısından üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydederek, 'Tabi fuarcılıkla ilgili söylenecek çok söz olur ama önemli olan şehrimizin tanıtılması, sektörümüzün gündemde olması, KAPSİAD'ın da önem arz eden bir şekilde fuarlaşma sürecine girmiş olması şehrimiz adına bir zenginlik. Kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Biz kurum ve kuruluşlara sahip çıkma açısından üzerimize düşeni yapmaya varız diyoruz. Yurtiçinden, yurtdışından gelen dostlarımıza hoş geldiniz diyoruz' ifadelerini kullandı.

'HAYATIMIZDAKİ ETKİSİ İLE UNUTULMAZ BAŞKAN'

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da KAPEX Kapı Pencere Aksesuarlar Fuarı'nın Kayseri'ye yakıştığını dile getirerek, 'Mobilyanın başkenti olan Kayseri'mizde çelik kapıda da rakipsiz bir numarayız. Önemli markaları barındırıyoruz. Kayseri'mizin ekonomisine müthiş katkıları var' ifadelerinde bulundu.