Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayınvalideden Gelinine 100'ü Bir Yerde Taktı: Sosyal Medya Gündemine Oturdu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Gündem yaratan görüntülerde bir kayınvalidenin gelinine 100'ü bir yerde taktı. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken binlerce beğeni ve yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü kameralara yansıyan takı törenini yorum yağmuruna tuttu. "Kaynanamın yaptığı jeste bakın" notuyla paylaştığı gönderisinde kullanıcıların büyük bir bölümü altınların gerçekliğini sorguladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bunların altın suyuna batırılmış teneke olduğunu düşünen sadece ben miyim?" yorumunu yaptı. Kınası için kuaförden çıkmaya hazırlanan geline kayınvalidesi, getirdiği takı ile sürpriz yaptı. Üzerinde onlarca altın bulunan takıyı görenler "sahte mi gerçek mi" tartışmasına girdi. Kimileri o altınların kınadan sonra geri verileceğini düşünürken, kimileri ise gösteriş yapılmasına karşı çıktı. "Kaynanamın yaptığı jeste bakın" başlığıyla yayınlanan video sosyal medy

Yayın Tarihi: 05.10.2023 12:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kayınvalideden Gelinine 100'ü Bir Yerde Taktı: Sosyal Medya Gündemine Oturdu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Gündem yaratan görüntülerde bir kayınvalidenin gelinine 100'ü bir yerde taktı. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken binlerce beğeni ve yorum yağdı.

GERÇEKLİĞİNİ SORGULADILAR

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü kameralara yansıyan takı törenini yorum yağmuruna tuttu. "Kaynanamın yaptığı jeste bakın" notuyla paylaştığı gönderisinde kullanıcıların büyük bir bölümü altınların gerçekliğini sorguladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bunların altın suyuna batırılmış teneke olduğunu düşünen sadece ben miyim?" yorumunu yaptı.

Kınası için kuaförden çıkmaya hazırlanan geline kayınvalidesi, getirdiği takı ile sürpriz yaptı.

Üzerinde onlarca altın bulunan takıyı görenler "sahte mi gerçek mi" tartışmasına girdi. Kimileri o altınların kınadan sonra geri verileceğini düşünürken, kimileri ise gösteriş yapılmasına karşı çıktı. "Kaynanamın yaptığı jeste bakın" başlığıyla yayınlanan video sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Odatv.com