Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kaybolduktan 8 Yıl Sonra Bulunan Genç Adamın Hikayesi

2015 yılında köpek gezdirirken kaybolan ve ailesinin 8 yıldır aradığı Rudy Farias bir kilisenin önünde kanlar içinde bulundu. Şimdiye kadar nerede olduğu ve neden yaralı bir halde bulunduğu merak konusu olurken aile mahremiyetlerine saygı duyulmasını istedi.

Yayın Tarihi: 04.07.2023 18:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kaybolduktan 8 Yıl Sonra Bulunan Genç Adamın Hikayesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde 6 Mart 2015 tarihinde 17 yaşındaki Rudy Farias köpek gezdirmeye çıktığı esnada hiçbir iz bırakmadan bir anda ortadan kayboldu.

En son iki köpeğini gezdirirken görüntülenen Farias'ın evcil hayvanlarının tek başına evine dönmesi üzerine aile, çocukları için kayıp ilanında bulundu.

Yıllar içinde yapılan tüm çalışmalara rağmen bulunamayan Farias, 8 yıl sonra canlı bir şekilde ortaya çıktı.

2015 yılında köpek gezdirirken kaybolan ve ailesinin 8 yıldır aradığı Rudy Farias bir kilisenin önünde kanlar içinde bulundu.

KÖPEKLERİ GEZDİRMEYE ÇIKTI BİR DAHA EVE DÖNMEDİ

ABD'nin Texas eyaletinde yaşayan Rudy kaybolduğunda 17 yaşındaydı. Ailesi kısa bir süre önce 'depresyon' teşhisi alan genç adamın iki köpekle beraber evden ayrıldığını ancak köpeklerin eve yalnız döndüğünü belirterek yetkililerle iletişime geçmişti.

KİLİSENİN ÖNÜNDE YARALI HALDE BULUNDU

Kayıp gence dair yıllarca bir iz bulunamazken, Houston'un güneydoğusundaki bir kilisenin önünde yaralı bir gencin tepkisiz bir halde yattığına dair gelen ihbar yetkilileri alarma geçirdi.

Polis yaptığı kimlik tespitinde vücudu yaralar içindeki şahsın 8 yıl önce kaybolan Rudy Farias olduğu belirlendi. Aile yıllar sonra gelen haberi 'bir mucize' olarak selamlarken Rudy'nin annesi KPRC'ye oğlunun zihinsel ve fiziksel olarak 'kötü durumda' olduğunu doğruladı, ancak bulunmasından dolayı minnettar olduğunu vurguladı.

ÖLEN KARDEŞİNİN KOLYESİNİ TAKIYOR, KİMSEYLE KONUŞMUYOR

Gazetenin haberine göre Rudy, travmasının üstesinden gelmek için ihtiyaç duyduğu bakımı alıyor ancak şimdiye kadar kimse ile sözlü iletişime geçmedi. Genç adamın neden konuşmadığı henüz bilinmiyor.

Ailesi Rudy'nin hala ölen kardeşinin kolyesini taktığını bildirdi.

ŞİMDİYE KADAR NEREDE OLDUĞU MERAK KONUSU OLDU

Rudy, kaybolmadan önce erkek kardeşini bir trafik kazasında kaybetti. 'En yakın arkadaşı' olan erkek kardeşini kaybetmenin acısı ile depresyona giren genç adamın o süreçte ilaçlarını düzenli kullanmadığı için aklının karıştığı ve bu nedenle kaybolduğu düşünülüyor.

Genç adamın 8 yıllık süreçte nerede olduğu, neler yaptığı ve neden yaralı bir halde bulunduğu merak konusu olurken aile mahremiyetlerine saygı duyulmasını istedi.