Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kasımpaşa'nın Sadık Çiftpınar'ı: Galatasaray Maçı Zorlu Olacak

Süper Lig'de 5. sırada yer alan Kasımpaşa, Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi Sadık Çiftpınar açıklamalarda bulundu. Tecrübeli stoper, zorlu bir maç olacağını belirtirken, takımının iyi bir birlikteliği olduğunu ve iyi gidişatlarını sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 19:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kasımpaşa'nın Sadık Çiftpınar'ı: Galatasaray Maçı Zorlu Olacak

Sadık Çiftpınar: Galatasaray maçı zorlu olacak

Süper Lig'de 18 puanla 5. sırada yer alan Kasımpaşa, Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Tecrübeli stoper Sadık Çiftpınar, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Ligde çıktığımız her maçın seviyesi çok yüksek. On maçta da bunu gördük ama büyük maçlar tabii ki özellikle deplasmanda oynadığın zaman hem atmosfer gereği hem karşıdaki rakibin kalitesi gereği çok daha zorlu oluyor. Oraya bunun bilincinde gideceğiz" dedi.

Çiftpınar, Galatasaray'ın baskılı oynayacağını ve kaliteli bir takım olduğunu belirtirken, Kasımpaşa'nın da iyi bir takım olduğunu ve iyi gidişatlarını sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Icardi'ye Karşı Oynamak Nasıl Bir Duygu?

Çiftpınar, sakatlığı bulunan ve maçlara iğneyle çıkan Icardi'nin oynayıp oynamamasının kendisini motive ettiğini söyledi. "Karşımda ne kadar iyi bir oyuncu olursa benim de motivasyon olma anlamında kendimi motive etme anlamında beni kamçılıyor. Çok büyük saygı duymakla beraber ben o an sahada yapabileceğime odaklanıyorum her zaman" diye konuştu.

Barış Alper'e de Hazırlanıyoruz

Icardi'nin oynamaması durumunda rakip olabilecekleri Barış Alper Yılmaz ile ilgili de konuşan Çiftpınar, kendilerini fiziksel ve mental olarak her ihtimale karşı hazırladıklarını belirtti.

İyi Gidişatımızı Sürdürebiliriz

Kasımpaşa'nın son haftalardaki yükselen grafiklerini değerlendiren Çiftpınar, takımın iyi gittiğini ve hedefledikleri noktada olduklarını söyledi. "Daha iyisini de yapabiliriz. Bunu da kendi aramızda da konuşuyoruz. İnşallah bu mücadelemize bu istek arzumuzu devam ettirerek ligi çok iyi yerlerde bitirebileceğimize inanıyorum" dedi.

Saha İçindeki Birlik Beraberlik Çok Güzel

Çiftpınar, bu sezon Kasımpaşa'nın saha içindeki birlik ve beraberliğin çok güzel olduğunu vurgulayarak, bu durumun sahaya yansıdığını ve her maça final niteliğinde baktıklarını söyledi.

Galatasaray maçında baskılı başlamalarını beklediklerini belirten Çiftpınar, 20-25 dakikayı hatasız geçerlerse maça ortak olabileceklerini ve puan almayı hedeflediklerini ifade etti.