Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Karmod’un Yeni Metrolux Kabinleriyle Lüks Güvenlik Çözümünüz Hazır

Karmod, Metrolux kabinleriyle markalı projelere lüks güvenlik çözümleri sunuyor. Güvenlik ve konfor bir arada.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 13:46
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 13:58

Karmod’un Yeni Metrolux Kabinleriyle Lüks Güvenlik Çözümünüz Hazır

Karmod, Lüks Güvenlik Kabinlerini Tanıttı

Karmod, yeni Metrolux kabin modeli ile lüks güvenlik kabinleri kategorisini güçlendiriyor. Genel Müdür Zekai Küçük, bu yeni ürünün markalı projelerin güvenlik ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacağını belirtti.

Modern Mimari Uyum

Küçük, Metrolux kabinlerin modern mimari estetiğe sahip olduğunu ve kullanım ergonomisini artırdığını vurguladı. Bu kabinler, kurumsal projelerin tasarım konseptleri ile uyumlu güvenlik çözümleri sunuyor.

İklimlendirme ve Enerji Tasarrufu

Küçük, yeni ürünlerin güvenlik personelinin konforunu yükseltmek amacıyla tasarlandığını ifade etti. Metrolux kabinler, her mevsimde en iyi iklimlendirmeyi sağlayacak şekilde tasarlandı ve enerji verimliliği için optimize edildi.

Yalıtım ve Güvenlik

Duvar bloklarında taş yünü izolasyon malzemesi kullanarak, en yüksek güvenlik seviyesini sağladıklarını açıklayan Küçük, A1 yanmazlık sınıfına sahip bu malzemenin personele güven verdiğini belirtti.

Özel Proje İmkanları

Metrolux kabinler, zemin, duvar ve çatıda çelik iskelet sistemi kullanarak üretiliyor. Alüminyum kompozit kaplamalarla dışarıdan ve içeriden estetik bir görünüm sunuyor.

Uyumlu Renk Seçenekleri

Küçük, kabinlerin renklerinin müşteri kurumsallarına uygun olarak seçildiğini, markalı konut ve ofisler için ideal bir seçenek oluşturduğunu aktardı.

Ölçü ve Kullanım Alternatifleri

Küçük, kabinlerin iki metrekareden on metrekareye kadar yedi farklı ölçüde standart üretim yapıldığını, ayrıca özel talepler için de üretim yapabildiklerini ekledi.

Pratik ve Hızlı Kurulum

Küçük, güvenlik kabinlerinin elektrik ve su tesisatı dahil, kullanıma hazır halde üretildiğini, bu da inşaat süreçlerini kolaylaştırdığını ifade etti. Siparişten kısa süre içinde üretimi tamamlanan kabinler, hemen kullanılmak üzere sevk ediliyor.

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Şirketten yapılan...

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, estetik ve konfor beklentilerini karşılamaya yönelik kullanıma hazır üretim konseptinde yeni bir kabin geliştirdi.