Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Karim Benzema ve Diğer Ünlülerden Gazze'ye Destek Mesajları

Al-Ittihad'ta forma giyen yıldız futbolcu Karim Benzema, İsrail'in Gazze'deki sivillere yaptığı saldırı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Diğer ünlülerden de Filistin'e destek mesajları geldi.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 00:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Karim Benzema ve Diğer Ünlülerden Gazze'ye Destek Mesajları

Karim Benzema'dan Gazze'ye Destek Mesajı

Al-Ittihad'ta forma giyen yıldız futbolcu Karim Benzema, İsrail'in Gazze'deki sivillere yaptığı saldırı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. 35 yaşındaki Fransız yıldız, yaptığı paylaşımda, 'Bütün dualarımız, kadınları ve çocukları hedef alan bu haksız bombalamaların bir kez daha kurbanı olan Gazzeliler için' ifadelerine yer verdi.

Diğer Ünlülerden Destek Mesajları

Ünlü şarkıcı Zayn Malik, Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik de Instagram hesabından yaptığı, 'Özgür Filistin' yorumuyla kendi fotoğrafını paylaşarak Filistin'e destek olduğunu gösterdi. ABD'li müzisyen Demi Lovato Instagram paylaşımında, masum sivillerin katledilmesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Hollywood oyuncusu Mark Ruffalo, bölgede gerçekleşen trajik olaylar sebebiyle endişe duyduğunu dile getirerek, 'Yaşanan tarifsiz acılardan ve can kayıplarından dolayı büyük üzüntü duyuyorum. Bu korkunç şiddet sona ermeli' dedi. Eski Fransız yıldız futbolcu Eric Cantona'dan da Filistin'e destek mesajı geldi. Cantona, 'İsrail'in dokunulmazlığına son vermenin ve diğer devletlerden talep ettiğimiz aynı eşitlik, adalet ve uluslararası hukuka saygı standartlarında ısrar etmenin zamanı geldi.' ifadelerini kullandı. Süper model Gigi Hadid, 'Düşüncelerim, bu haksız trajediden etkilenen ve her gün bu çatışma nedeniyle çoğu çocuk olmak üzere masum canlar alan herkesle birlikte' diye söze başladı. Hadid, 'Filistin mücadelesine ve işgal altındaki hayata karşı derin bir empatim var ve kalp kırıklığım var. Bu, her gün taşıdığım bir sorumluluk. Yahudi dostlarıma da daha önce de söylediğim gibi şunu açıkça söyleme sorumluluğu hissediyorum: Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri, tek bir Yahudi'nin bile zarar görmesini içermiyor' ifadesini kullandı.