Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kardeşlerim'in Oğulcan'ı Cihan Şimşek Evlendi, Düğüne Ünlüler Akın Etti!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim'de Oğulcan karakteri ile tanınan genç oyuncu Cihan Şimşek, sevgilisi Sinem Şimşek ile dünyaevine girdi. Düğüne birçok ünlü isim katılırken, ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 10:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kardeşlerim'in Oğulcan'ı Cihan Şimşek Evlendi, Düğüne Ünlüler Akın Etti!

Genç Oyuncu Cihan Şimşek Evlendi

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim'de Oğulcan karakteri ile tanınan genç oyuncu Cihan Şimşek bugün dünyaevine girdi. Miray Daner, Alina Boz, Lizge Cömert, Bilal Yiğit Koçak, Helin Kandemir, Özgü Kaya ve daha bir çok ünlü ismin davetli olduğu düğünden ilk fotoğraflar da gelmeye başladı.

Cihan Şimşek Kimdir?

Bez Bebek, Beni Böyle Sev, Medcezir, Hanım Köylü gibi bir çok yapımda rol alan Cihan Şimşek şimdlerde ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Kardeşlerim'de Oğuzhan karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kardeşlerim'in sezon finali yapmasıyla oyuncular tatile çıkarken, genç oyuncu Cihan Şimşek de bir süredir merakla beklenilen düğünü organize etti.

Cihan Şimşek ve Sinem Şimşek Çifti

Cihan Şimşek, uzun bir süredir sevgilisi Sinem Şimşek ile beraber. Sosyal medya hesaplarından sık sık fotoğraflarını paylaşan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldıklarını duyurmuşlardı. Cihan Şimşek, sevgilisine evlilik teklif ettiği bu anları 'Eveti kaptım' açıklamasıyla paylaşmıştı. Sevgilisine Belgrad'da evlilik teklif eden Cihan Şimşek'in ne zaman evleneceği ise merak konusu olmuştu. Cihan Şimşek ve sevgilisi geçtiğimiz haftalarda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, düğün tarihini de ilk kez açıklamıştı. 'Düğün için oldukça heyecanlıyız. 23 Haziran'da bekliyoruz.' Cihan Şimşek, Kardeşlerim dizisinin son iki bölümü kaldığını da hatırlatarak açıklamalarını noktalamıştı.