Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısında İşçi Maaşlarına Zam Kararı Alındı

Dün gerçekleştirilen KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı gece yarısına kadar sürdü. Prof. Dr. İsmail Demir Başkanlığında yapılan ve uzun saatler süren Yönetim Kurulu Toplantısında Kardemir işçilerinin maaşlarına yönelik iyileştirme kararı alınıp alınmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, toplantıda konunun olumlu değerlendirildiği ifade ediliyor. Kardemir A.Ş.'nin dün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısından işçilerin maaşlarına net 3 Bin TL zam artışı çıktı. Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu, KARÇEL ve KARDÖKMAK çalışanları da dahil Kardemir'deki sendikalı işçilerin maaşlarına net 3 Bin TL iyileştirme artışı yaptı.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 08:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısında İşçi Maaşlarına Zam Kararı Alındı

Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı

Dün gerçekleştirilen KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı gece yarısına kadar sürdü. Prof. Dr. İsmail Demir Başkanlığında yapılan ve uzun saatler süren Yönetim Kurulu Toplantısında Kardemir işçilerinin maaşlarına yönelik iyileştirme kararı alınıp alınmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, toplantıda konunun olumlu değerlendirildiği ifade ediliyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, %20 enflasyon artışının üzerine %14'lük bir iyilestirme zammı talep etmişti. Sendikanın Karabük Şubesi ise yetkili oldukları bölgedeki tüm özel demir çelik üreticilerinden %34'lük zammı üyelerine uygulatmıştı. Şimdi ise Kardemir işçisinin gözü dün yapılan şirket yönetim kurulu toplantısı sonrasında maaşlarına %14'lük bir iyileştirme yapılıp yapılmayacağına döndü. En geç hafta başı konunun açıklığa kavuşması bekleniliyor.

Kardemir A.Ş. İşçi Maaşlarına Zam Kararı

Kardemir A.Ş.'nin dün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısından işçilerin maaşlarına net 3 Bin TL zam artışı çıktı. Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu, KARÇEL ve KARDÖKMAK çalışanları da dahil Kardemir'deki sendikalı işçilerin maaşlarına net 3 Bin TL iyileştirme artışı yaptı.