Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

KARAR.com, Türkçe Haber Siteleri Arasında Hızlı ve Güvenli Bir Deneyim Sunuyor

Journo'nun incelemesine göre, KARAR.com Türkçe haber siteleri arasında kullanıcıyı yoğun olarak gözetlemeyen ve hızlı bir mobil deneyim sunan en iyi 3 site arasında yer alıyor. Ayrıca KARAR.com, sayfa hızı ve kullanıcı gizliliği konusunda öne çıkan bir yayın organıdır.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 10:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

KARAR.com, Türkçe Haber Siteleri Arasında Hızlı ve Güvenli Bir Deneyim Sunuyor

KARAR.com Hızlı ve Güvenli Google Lightouse Verilerinden Yararlanarak Türkçe Haber Siteleri Arasında Öne Çıkıyor

Journo, 100 haber sitesinin sayfa hızını ve kullanıcıları ne kadar gözetlediğini inceleyerek sonuçları paylaştı. Verilere göre KARAR.com, kullanıcıyı yoğun olarak gözetlemeyen ve hızlı bir mobil deneyim sunan en iyi 3 site arasında yer aldı. Journo'nun analizine göre, KARAR.com sayfa hızı ve kullanıcı gizliliği konusunda öne çıkan bir yayın organıdır.

Journo'nun araştırmasında kullanılan Google Lighthouse ve PageXRay araçları, KARAR.com'un hızlı ve güvenli bir deneyim sunduğunu ortaya koydu. Ayrıca KARAR.com'un masaüstü sürümü de yüksek puan alarak dikkat çekti.

Diğer haber siteleri arasında da performans ve kullanıcı gizliliği konusunda farklı sonuçlar elde edildi. Mobil sitelerin masaüstü sürümlerine göre daha yavaş olduğu görüldü. İnternetHaber, Haber Global, Diken, KARAR.com ve Evrensel, mobil sitelerinde hızlı bir deneyim sunan siteler arasında yer aldı.

SEO ve erişilebilirlik alanında en yüksek puanı alan haber siteleri ise Hürriyet, Sözcü, Haberler.com, İnternetHaber ve Diken oldu.