Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Karaman FK - Amedspor Maçı Öncesi Önlemler Alındı

Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, 18 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında grup lideri Amedspor ile karşılaşacak. Maç öncesi Karaman Valiliği, maç öncesi bir dizi önlem aldı. Valilik maç öncesi Amedspor taraftarına deplasman yasağı getirdiği öğrenildi. Maça misafir takımın seyircisi alınmayacak. Amedspor’u evinde ağırlayacak olan Karaman FK taraftarına ’’Kardeşçe ağırlayalım’’ çağrısında bulundu. Karaman futbol kulübü maç öncesi taraftarına yaptığı çağrıda “Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Amedspor karşılaşmasında üzerimize düşeni yapalım. Hiçbir provokasyona ve kışkırtmaya müsaade etmeden tribünlerde şehrimizi en güzel şekilde temsil edelim’’ dedi.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 03:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Karaman FK - Amedspor Maçı Öncesi Önlemler Alındı

Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, 18 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında grup lideri Amedspor ile karşılaşacak.

Maç öncesi Karaman Valiliği, maç öncesi bir dizi önlem aldı. Valilik maç öncesi Amedspor taraftarına deplasman yasağı getirdiği öğrenildi. Maça misafir takımın seyircisi alınmayacak.

Karaman FK’den Amedspor için Örnek çağrı: ‘Kardeşçe ağırlayalım’

Amedspor’u evinde ağırlayacak olan Karaman FK taraftarına ’’Kardeşçe ağırlayalım’’ çağrısında bulundu. Karaman futbol kulübü maç öncesi taraftarına yaptığı çağrıda “Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Amedspor karşılaşmasında üzerimize düşeni yapalım. Hiçbir provokasyona ve kışkırtmaya müsaade etmeden tribünlerde şehrimizi en güzel şekilde temsil edelim’’ dedi.