Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor

Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor. Yeşil mavili ekip, bugün Ankaragücü ile hazırlık karşılaşması oynayacak. Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki mavi-yeşilliler, ligin 5’inci haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacakları maç sonrası Rize’ye dönecek.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 20:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor

Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor

Kentte son zamanlarda etkili olan sağanaklar nedeniyle stat ve antrenman sahalarının elverişsiz olmasından dolayı Karadeniz ekibi, Konyaspor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor. Yeşil mavili ekip, bugün Ankaragücü ile hazırlık karşılaşması oynayacak. Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki mavi-yeşilliler, ligin 5’inci haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacakları maç sonrası Rize’ye dönecek.

İlhan Palut: Ankara’ya gitmemizin birinci nedeni Ankaragücü ile bir hazırlık maçı yapacağız

Rize ekibinde teknik direktör İlhan Palut, kamp dönemine ilişkin Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Konyaspor maçına kadar Ankara'da kalacaklarını ifade eden İlhan Palut, Ankara’ya gitmemizin birinci nedeni Ankaragücü ile bir hazırlık maçı yapacağız. Milli maçtan dolayı lige verilen arayı kampla değerlendireceğiz. Hem oyuncularımız maç ritmini korumak hem de çok şans veremediğimiz oyuncularımızı değerlendirmek adına önemi bir maç olacak bizim için. Ankara’da neden kalacağız sorusunun cevabı ise stadımızın ve antrenman sahamızın durumu görülüyor. Bu durumda bizi çok zorluyor. Bu sürede hem stat hem de antrenman sahalarımızda yoğun bakım çalışmaları olacak. Bizde Konyaspor çalışmalarını burada yürütüp, maça bir gün kala Konya’ya hareket etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

İlhan Palut: Zor bir deplasmanda mücadele edeceğiz

Ligin 5’inci haftasında oynayacakları Konyaspor maçının değerlendiren Palut, Konyaspor ligin oturmuş ve istikrarlı takımlarından bir tanesi, bu sene de lige son derece iyi başladılar. Bütün Süper lig maçları zor. Konyaspor maçı da zor olacak. Zor bir deplasmanda mücadele edeceğiz. Ama biz de bugüne kadar gösterdiğimiz mücadeleyi orada da tekrarlamak istiyoruz. Dönem dönem istediğimiz oyunu sunabiliyoruz. Konya’da da istediğimiz oyunu birleştirip, güzel bir müsabaka oynamak istiyoruz. Umarım futbol severler keyifli bir futbol günü yaşarlar. Ve umarım biz de güzel bir sonuçla oradan döneriz” ifadelerini kullandı.

İlhan Palut: Konyaspor'da çok güzel anılarımız ve dostluklarımız var

İlhan Palut, kendisi için duygusal Konyaspor maçı için konuştu! Güzel anılar, çok iyi dostluklar... Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, eski takımı Konyaspor ile oynayacakları maçı değerlendirdi Palut, "Konyaspor'da genel itibariyle çok güzel zamanlarımız, çok güzel dostluklar kazandık. İnsanların yaklaşımı son derece olumluydu. Bizi bir hafta sonu bir karşılaşma bekliyor. Bu lig karşılaşması Konyaspor ile Rizespor oynayacak. Bizler oradan en iyi sonucu almak için çalışacağız. Tabii ki orada yaşadıklarım benim için çok güzel anılar ama bu da bir olgunluk seviyesi. Maç günü de çıkıp takımımla beraber en iyi mücadeleyi vermeye çalışacağız. Umarım, Konya'daki seyirciler güzel bir maç izler. Umarım daha çok isteyen, daha çok emek veren daha iyi işler yapan takımda istediği sona daha yakın olur" dedi.

İlhan Palut: Konyaspor maçı zor olacak

Konya'da zor bir maça çıkacaklarını kaydeden 47 yaşındaki teknik adam, "Konyaspor ligin oturmuş ve istikrarlı takımlarından biri. Bu sezona da son derece iyi başladılar. Konyaspor maçı zor olacak. Zor bir deplasmana çıkacağız. Takım olarak bugüne kadar gösterdiğimiz mücadeleyi orada da tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu.

Konyaspor ile Çaykur Rizespor karşılaşacak

Tümosan Konyaspor ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 5.haftasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stad'nda karşılaşacak. 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.