Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kanye West'in Boşanma ve Magazin Gündemi

Ünlü rapçi Kanye West, eşi Kim Kardashian ile boşandıktan sonra yeni bir ilişkiye başladı ve son zamanlarda magazin gündemine oturdu. West, mesajlarını paylaşarak dikkat çekti ve otizm belirtilerini açıkladı. Ayrıca, Kardashian'ın çocuklarını göremediğini iddia etti.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 15:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kanye West'in Boşanma ve Magazin Gündemi

Ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz sene eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmıştı.

Boşanmalarının ardından kendi markası Yeezy'nin çalışanlarından biri olan Bianca Censori ile aşk yaşamaya başlayan West'in, sevgilisiyle Beverly Hills'de yapılan samimi bir törenle evlenmişti.

Censori ile Venedik'te kameralara yansıyan uygunsuz görüntüleriyle adından söz ettiren West, son olarak Tesla'nın CEO'su Elon Musk ile mesajlarının ortaya çıkmasıyla magazin gündemine oturdu.

MESAJLARINI PAYLAŞTI

Ünlü isim, arkadaşı Ian Connor'dan; Musk'a attığı mesajların ekran görüntülerini Instagram'da paylaşmasını istedi. Paylaşılan görüntüde, West'in konuşması yer aldı.

OTİZM BELİRTİLERİM VAR

Sözlerine, Benimle bir daha asla konuşmak zorunda değilsin ama eğer konuşursak ilişkimizin doğası değişmeli diyerek başlayan rapçi; şöyle devam etti:

Connor, West'in kendisine bu ekran görüntülerini 'halka ulaştırmasını' söylediği bir mesajı da paylaştı.

BİRKAÇ HAFTA ÖNCE OĞLUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

West, 42 yaşındaki Kardashian'ın dört çocuğunu kendisine göstermediğini iddia etse de, birkaç hafta önce İtalya'daki bir futbol maçında oğlu Saint ile görüntülenmişti. Baba-oğul ikilisi lüks bir locada otururken, West'in maç boyunca telefonuyla mesajlaştığı anlar kameralara yansımıştı.