Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kan Çiçekleri Dizisinin Tanıtımı New York Times Meydanı'nda Yayınlandı

Kanal 7'nin fenomen dizisi Kan Çiçekleri'nin tanıtım klibi ABD'nin New York kentinin dünyaca ünlü Times Meydanı'nda yayınlandı. İkinci sezonu ile izleyici karşısına çıkan ve tüm dünyadan takipçisi bulunan "Kan Çiçekleri"nin Brezilyalı fanlarının hazırladığı özel tanıtım videosu, Times Meydanı'nı süsledi.

Yayın Tarihi: 19.09.2023 00:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kan Çiçekleri Dizisinin Tanıtımı New York Times Meydanı'nda Yayınlandı

Kan Çiçekleri Dizisinin Tanıtımı New York Times Meydanı'nda Yayınlandı

Kanal 7'nin fenomen dizisi Kan Çiçekleri'nin tanıtım klibi ABD'nin New York kentinin dünyaca ünlü Times Meydanı'nda yayınlandı. İkinci sezonu ile izleyici karşısına çıkan ve tüm dünyadan takipçisi bulunan "Kan Çiçekleri"nin Brezilyalı fanlarının hazırladığı özel tanıtım videosu, Times Meydanı'nı süsledi. İşte ayrıntılar...

KAN ÇİÇEKLERİ NEW YOK TİMES MEYDANI'NDA

Unik Film ve Rains Pictures imzalı "Kan Çiçekleri" dizisi en çok konuşulan yapımlardan biri olmayı başardı. Dünyanın dört bir yanında izleyicisi olan dizinin ikinci sezon ilk bölümü 18 Eylül Pazartesi (bugün) saat 16.30’da yayınlandı. Yapımcılığını Sevda Kaygısız ve Talip Yıldırım’ın üstlendiği dizinin Brezilyalı fanları ise organize olup fenomen dizi için hazırladıkları özel tanıtım videosunu New York’un ünlü Times Meydanı'ndaki barkovizyondan yayınlattı.

Hello blood flowers family! ????????We are a small team of Brazilian fans and we manage this portal with love. We came to share about the tribute that our portal prepared for the blood flowers family. In the early hours of this Sunday we took dizi to the streets of New York, in… pic.twitter.com/ZZiKtKzNoH— Kan Çiçekleri BR (@kancicekleribr) September 17, 2023

Başrollerini Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’ın paylaştığı dizi Youtube'daki izlenme oranları ile de rakiplerine fark atıyor.

Büyük bir fan kitlesi oluşan başrol oyuncularının hayat verdiği Dilan ve Baran'ı bu sezon da yine macera dolu bir hikaye bekliyor.

YENİ SEZONDA KAN ÇİÇEKLERİ HAYRANLARINI NELER BEKLİYOR?

Dilan ve Baran'ın, kan davası yüzünden yaptıkları zorunlu evlilik, zaman içinde gerçek bir aşka dönüşmüştür. Kağıt üzerindeki evliliklerini gerçek bir düğünle taçlandırdıkları o kara gün, konağa yapılan acımasız saldırı, Baran ve Dilan'ı yeniden birbirinden ayırır. Dilan, üç aydır kayıptır. Öfkeden deliye dönen Baran, karısını bulmak için bütün aşireti ayağa kaldırır. Adamlarını dört bir yana salan Baran Ağa, sevdiği kadını alan her kimse bulmaya ve bedelini ödetmeye ant içer. Ancak bu kez, karşısında çok güçlü ve beklenmedik bir düşman vardır. Dilan ve Baran, yeniden kavuşmak uğruna verecekleri bu büyük savaşta hiç yaşamadıkları kadar büyük bir sınav vereceklerdir. Dilan'ı kaçıran Sabiha Emiroğlu hangi sırlarla ikilinin hayatına girecek bu sırlar Dilan ve Baran'ı nasıl etkileyecek... İkilin aşkları uğruna verecekleri büyük bir sınav onları beklemektedir. Kötüler mi yoksa Dilan ve Baran'ın aşkı mı galip gelecek ?