Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kamu Hastanesine KPSS Taban Puansız En Az Lise Memur Alımı Başladı

Yozgat ili Bozok Üniversitesi Rektörlüğü tarafından KAMU HASTANESİ personeli alımı başvurusu açıklandı. Başvurular 9 Ekim ile 23 Ekim 2023 tarihleri arasında online olarak yapılabilecektir.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 22:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kamu Hastanesine KPSS Taban Puansız En Az Lise Memur Alımı Başladı

Kamu Hastanesine Eczacı, Biyolog, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Büro Personeli alımı başladı.

Yozgat ili Bozok Üniversitesi Rektörlüğü tarafından KAMU HASTANESİ personeli alımı başvurusu açıklandı. 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak mülakatsız atama olacak. Başvurular kapsamında gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacaktır.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırmasının olumlu sonuçlanmış olmak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Eczacı alımı için Eczacılık Bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.
1 Biyolog alımı için Biyoloji Bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.
11 Hemşire alımı için Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.
3 Hemşire Sağlık alımı için Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olup, Sağlık Bakanlığı onaylı Yoğun bakım Hemşireliği Sertifikasına sahip olmak gerekiyor.
5 Hemşire Sağlık alımı için Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olup, Yoğun bakım hemşireliği alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Hemşire Sağlık alımı için Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olup, İşyeri hemşireliği alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.
1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Ergoterapi Bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.
1 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümü önlisans mezunu olmak gerekiyor.
1 Sağlık Teknikeri alımı için Anestezi Bölümü önlisans mezunu olmak gerekiyor.
1 Sağlık Teknikeri alımı için Fizyoterapi bölümü önlisans mezunu olup, masörlük belgesine sahip olmak gerekiyor.
1 Sağlık Teknikeri alımı için Diyaliz Bölümü önlisans mezunu olmak gerekiyor.
1 Sağlık Teknikeri alımı için Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü önlisans mezunu olup, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon belgesine sahip olmak, Cad-cam (exocad) eğitimi almış olduğunu ve alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü önlisans mezunu olup, Temel Yaşam Desteği Sertifikasına sahip olmak ve alanında en az 1 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Diş Protez Teknolojisi Bölümü önlisans mezunu olup, Cad-cam (exocad) eğitimi almış olduğunu ve alanında en az 1 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Röntgen Teknisyeni alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümü önlisans mezunu olup, İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim Belgesine sahip olmak ve İlk Yardım Eğitimi almış olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Röntgen Teknisyeni alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümü önlisans mezunu olup, ağız ve diş sağlığı alanında en az 1 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek gerekiyor.
1 Büro Personeli alımı için İşletme Bölümü lisans mezunu olup, Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak, en az 2 yıl sigortalı çalıştığını belgelemek gerekiyor.
1 Büro Personeli alımı için Lisans mezunu olup, Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olmak en az 2 yıl sigortalı çalıştığını belgelemek gerekiyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi memur alımı süreci

Adayların 4/B sözleşmeli pozisyonlarından tek bir kadro ilanına başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular 9 Ekim ile 23 Ekim 2023 tarihleri arasında online olarak yapılabilecektir. Adaylar tüm gerekli belgelere sisteme pdf formatında yüklemeleri istenmektedir.