Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kampanyayı Duyan Bankaya Koşuyor! En Uygun Faizli Kredi İmkanı

Birçok vatandaşın para sıkıntısı çektiği bu dönemlerde ihtiyaç kredilerine koşuyor. QNB Finansbank’ın uygun ihtiyaç kredisi ise vatandaşları cezbediyor. Kampanya sadece yeni müşteriler için geçerli olup, 50 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredisinin vade süresi 36 ay olarak belirlenmiştir. Başvurular QNB Finansbank'ın internet sitesi veya çağrı merkezi üzerinden yapılabilmektedir. Kredi için gerekli belgeler arasında başvuru formu, nüfus cüzdanı veya noter tasdikli suret, adres bilgileri, gelir belgesi ve ilave belge ve teminat talepleri yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 17:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kampanyayı Duyan Bankaya Koşuyor! En Uygun Faizli Kredi İmkanı

Kampanyayı Duyan Bankaya Koşuyor! En Uygun Faizli Kredi İmkanı

Birçok vatandaşın para sıkıntısı çektiği bu dönemlerde ihtiyaç kredilerine koşuyor. QNB Finansbank’ın uygun ihtiyaç kredisi ise vatandaşları cezbediyor. İşte tüm detaylar…

Metin GÜREŞ / KAMU SON HABER

Çoğu vatandaş hayat pahalılığı nedeniyle zor dönem yaşıyor. Bazı vatandaşlar ise eğitim, evlilik, seyahat gibi masraflarına ya da mevcut borçlarının finansmanına yönelik nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bankalara umut bağlıyor. Bankaların uygun faizli kredi imkanlarını araştıran çoğu vatandaşlar, ihtiyaç kredilerini araştırmaya başladı. QNB Finansbank yeni müşterilerine özel yüzde 2,5 ihtiyaç kredisi sağlıyor. 50 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredisinin vade sınırı 36 ay olarak belirlendi.

IHTIYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank sayfasından veyahut çağrı merkezinden ihtiyaç başvurusunda bulunabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya sadece yeni müşteriler için geçerli olduğu belirtilirken, 50 bin lira üstündeki kredilerde faiz oranı değişiklik gösterebilir. Anlık kampanya değişimleri banka tarafından yapılabilir.

IHTIYAÇ KREDİSİ İÇİN İSTENİLEN BELGELER?

Kredi için bankanın istediği genel belgeler şu şekilde;

  • Başvuru formu
  • Nüfus Cüzdanı veya noter tasdikli suret
  • Adres Kayıt Sistemi'nde adres bilgisinin güncel olmaması halinde; sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su, cep telefonu hattı faturalarından biri (son 3 ay içinde düzenlenmiş)
  • Gelir Belgesi (Gerekli görülmesi halinde)
  • Yapılacak inceleme sonrasında banka ilave belge ve teminat isteyebilir.