Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu Cumhuriyet'in 100. Yılı İçin Bestelediği Marşı Yayınladı

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marşı yayınladı. Kalyoncu, marşının sözlerini de paylaştı: 'Cumhuriyet, cumhuriyet, cumhuriyet ilelebet/ Cumhuriyet, cumhuriyet bize emanet, bu devlet/ Cumhuriyet, hürriyet, vatan bize emanet/ Korkma diyor yüzyıl önce kurulurken bu devlet/ Korkmadan yürüyoruz birleşip yürüyoruz/ Durdurulmaz hiçbir kimse, yükseliyor Türkiye'm!'

Yayın Tarihi: 17.10.2023 09:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu Cumhuriyet'in 100. Yılı İçin Bestelediği Marşı Yayınladı

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marşı yayınladı.

Mayıs ayında çalışmalara başladığı 'Emanet' parçasıyla ilgili konuşan Kalyoncu, 'Ülkemizde bunca besteci varken, bu iş bana mı kaldı?' diye düşündüğünü söyledi. Kalyoncu, marşını dinleyenlerin karar vereceğini belirtti.

Kalyoncu, müzik yolculuğuna 10 yaşında Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladığını ve lise yıllarında ilk bestelerini yaptığını ifade etti. Cumhuriyet'in 100. yılı için bir eser besteleme hayali kurduğunu söyleyen Kalyoncu, Amerika'da yaşayan Esin Aydıngöz ile çalışmaya başladıklarını ve Kerem Esemen'in orkestrayı oluşturmak için dahil olduğunu belirtti.

Kalyoncu, marşının sözlerini de paylaştı: 'Cumhuriyet, cumhuriyet, cumhuriyet ilelebet/ Cumhuriyet, cumhuriyet bize emanet, bu devlet/ Cumhuriyet, hürriyet, vatan bize emanet/ Korkma diyor yüzyıl önce kurulurken bu devlet/ Korkmadan yürüyoruz birleşip yürüyoruz/ Durdurulmaz hiçbir kimse, yükseliyor Türkiye'm!'

Kalyoncu'nun müziğe olan ilgisi ve piyano yeteneğini London School of Music sertifikasıyla taçlandırdığı belirtilirken, iş hayatında Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Yeni Havalimanı projesi İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı ifade edildi.