Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kafalar Ekibinde Şok Edici Olay

Kafalar ekibinden bir çalışanın işten çıkarılması büyük tepkilere neden oldu. Ekibin bu olayı YouTube'da paylaşması sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 15:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kafalar Ekibinde Şok Edici Olay

Kafalar Ekibinden Şok Edici Hareket

Kafalar olarak tanınan Youtube kanalında, bir çalışan kovuldu. Ekibin o anları kesmek yerine YouTube'da paylaşıp yüz binlerce kişiye izletmesi büyük tepkilere sebep oldu. Çok sayıda kişi, kovulan çalışanın arkasından, 'Nerede bilen var mı' diyerek dalga geçen ekibi çok sert bir şekilde eleştirdiler.

Türkiye'nin en çok takip edilen kanallarından biri olan Kafalar grup üyeleri, bir çalışanını binlerce kişinin gözü önünde işten çıkardı. Görüntüler sosyal medyanın gündemine düşerken ekibe gelen tepkiler oldukça sert.

PARALARIMI VER

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in üyesi olduğu Kafalar Youtube kanalında büyük bir skandala imza atıldı. 'Gürcistan'da 100 Lari ile bir gün geçirmek' adlı yayınlanan son videoda ekibin kurucularından biri olan Atakan Özyurt'un gergin tavırları takipçileri rahatsız etti. Yemek yedikleri bir restoranda hesabı ödemeden kalkıp giden Atakan Özyurt, çalışanının o gittikten sonra onun yerine para ödemesine sinirlenerek. 'Sen benim paramı mı verdin?' diye çalışanını sorguya çekti Atakan Özyurt, 'Sen derhal İstanbul'a dönüyorsun. Paralarımı ver' demesi kullanıcıların tepkisine sebep oldu. Takipçiler tepki gösterirken bazıları olayın kurgu da olsa bir insanı yüzlerce kişinin önünde rencide etmenin yanlış olduğunu ifade etti.

ATAKAN ÖZYURT KİMDİR?

Atakan Özyurt, 31 Aralık 1993 yılında Ordu’da dünyaya gelmiştir. Öte yandan net bir bilgi olmasa da Atakan Özyurt'un doğduğu Ordu ilinde lise öğrenimine kadar yaşadığı biliniyor. Özyurt'un asıl tanınıp sevilmesi üniversite yıllarında gerçekleşmiştir. İstanbul Arel Üniversitesi Tıbbi Labaratuvar Bölümü'nde okurken aynı üniversitede öğrenci olan Fatih Yasin ile tanışan Atakan, beraber Vine videoları çekmiş ve bu videolar sayesinde büyük kitlelere ulaştı. Tabii ikili daha sonra yanlarına Bilal Hancı'yı da alarak YouTube kanalları olan Kafalar'ı kanalını kurmuştur.