Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kadınlardan Korkan Adam Evini Çitlerle Kapattı

71 yaşındaki Callitxe Nzamwita isimli kişi kadınlardan korktuğu için evinin etrafını 15 metrelik çitlerle kapattı. Karşı cinsten korktuğu için 55 yıl boyunca kendisini evine kapatan adam halktan uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Kadınların yiyeceklerini almasına rağmen kadınların kendisine yaklaşmasına dahi izin vermiyor. Bu korkuya rağmen adamın hayatta kalmasına yardımcı olan da yerel kadınlar.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 08:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kadınlardan Korkan Adam Evini Çitlerle Kapattı

Kadınlardan Korkan Adam Evini Çitlerle Kapattı

71 yaşındaki Callitxe Nzamwita isimli kişi kadınlardan korktuğu için evinin etrafını 15 metrelik çitlerle kapattı. Karşı cinsten korktuğu için 55 yıl boyunca kendisini evine kapatan adam halktan uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

Kendi kendisine bir izolasyon uygulayan Nzamwita evinin etrafındaki devasa çitlerden dışarı çıkmamayı tercih ediyor. 71 yaşındaki adam kadınların evine gelmesinden 'gerçekten korktuğunu', dolayısıyla tecrit altında olduğunu itiraf etti.

Bu korkuya rağmen adamın hayatta kalmasına yardımcı olan da yerel kadınlar. Tek başına ve karşı cinsten uzakta yaşamasına rağmen, müdahale etmezlerse öleceğinden korkan köy kadınlarının yardımını alıyor.

71 Yaşındaki Adamın Tek Korkusu Kadınlar

Birçok insanın korkusu hayvanlardan suya, ateşe ve hatta karanlık odalara kadar değişir. Ancak 71 yaşındaki adam, oldukça alışılmadık bir korkuyla dikkatleri üzerine çekti. 71 yaşındaki adam, kadınlardan korkuyor.

Ruanda doğumlu Callitxe Nzamwita, son 55 yılını kadınlarla herhangi bir temastan kaçınmak için evine kapanarak kendi kendine uyguladığı izolasyonla geçirdi. Kadınlardan korkan adamın inzivaya çekilme yolculuğu 16 yaşında başladı ve bu sıra dışı hikaye o zamandan beri pek çok kişinin merakını cezbetti. Kadınlardan uzak inzivasını gerçekleştirmek için 15 metrelik yüksek bir çit inşa etti ve hiçbir kadının giremeyeceğinden emin olmak için kendini evinin içine kapattı. Daha önce verdiği bir röportajda motivasyonunu şöyle açıkladı: 'Kendimi buraya kilitledim. Evimin etrafında bir çit var çünkü kadınların bana yaklaşmamasını sağlamak istiyorum.'

Komşuları Callitxe'ye Nasıl Yardım Ediyor?

Ironik bir şekilde, kadınlardan korkmasına rağmen, yerel kadınlar, özellikle de komşuları, hayatta kalması için önemli bir destek sağlıyor. Kadın komşularından birine göre, çocukluğundan beri evinin dışında nadiren görülmüş. Komşusu, yiyecek ve erzak sağlayarak kadınlardan korkan adama yardım ettiklerini belirtiyor.