Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Juzdan ile Alışveriş Kredisi Kolaylığı

Juzdan kullanıcıları, fiziksel mağazalarda QR kod ile alışveriş kredisi alarak ödeme kolaylığı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 11:33
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:05

Juzdan ile Alışveriş Kredisi Kolaylığı

Juzdan ile Yeni Nesil Alışveriş Kredisi İmkanı

Juzdan uygulaması, kullanıcılarına alışveriş sırasında finansman sağlayarak yenilikçi bir ödeme kolaylığı sunuyor. Akbank'ın yeni nesil ödeme platformu olan Juzdan, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak alışveriş kredisi başvurusu yapma imkanı veriyor.

Esnek Ödeme Seçenekleri

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, Juzdan, yalnızca internet alışverişlerinde sunduğu alışveriş kredisi seçeneğini, 50 binin üzerinde fiziksel noktada da kullanıma sunuyor. Kullanıcılar, Akbank POS'u bulunan anlaşmalı mağazalardan alışveriş yaparken Juzdan uygulaması ile kasada QR kodu okutarak hızlı bir şekilde alışveriş kredisi alabiliyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Juzdan kullanıcıları büyük markalardan yerel işletmelere kadar on binlerce fiziksel noktada ve online alışverişte bu kolaylıktan yararlanabiliyor.

Akbank'dan Açıklamalar

Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu, Juzdan deneyimini sürekli zenginleştirme çabalarında olduklarını belirtti. "Teknolojiyi insan odaklı çözümlerle birleştirerek müşterilerin yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Juzdan, tüm Türkiye'deki kullanıcılara modern ve esnek bir ödeme deneyimi sunmak için var" ifadelerini kullandı. Yalnızca Bir Başlangıç

Juzdan'ın sunduğu bu yeniliklerden biri olan fiziksel mağazalarda anında alışveriş kredisi başvurusu özelliği ile kullanıcılar, alışverişlerini güvenli ve özgürce gerçekleştirme fırsatını elde ediyor. Mengüllüoğlu ayrıca, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Kampanya Fırsatları

Akbank, Juzdan uygulaması ile yeni ödeme fonksiyonu deneyimleyen kullanıcılara özel bir kampanya başlattı. 31 Ağustos’a kadar Juzdan'dan kredi kullanarak yapılan 2.500 TL ile 150.000 TL arasında alışveriş yapıldığında 500 TL chip-para kazanma fırsatı sunulacak. Bu kampanya, anlaşmalı mağazalardaki online veya fiziksel alışverişlerde geçerli olacak.

Juzdan kullanıcıları artık, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak ödemelerini alışveriş kredisi ile...

Juzdan kullanıcıları artık, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak ödemelerini alışveriş kredisi ile gerçekleştirebiliyor.